De week van een boekenworm

De laatste schoolweek van dit jaar zit er weer op voor de meiden, ik vind die laatste week altijd een beetje druk vooral de donderdag. Maar goed nu genieten van de vakantie.

Maandag: 

Ik ben echt nog steeds ziek, maar een collega is vrij vandaag dus ziek melden gaat niet. Ik ga dus toch werken en het valt me best zwaar. Ik kom moeilijk in beweging en ben ook gewoon echt heel erg moe. Eenmaal thuis val ik dan ook op de bank in slaap. Behalve wat lezen doe ik eigenlijk niet zo heel veel, ik ben gewoon te moe en voel me te ziek.

Dinsdag:

Ook vandaag voel ik me nog niet top, maar het is de laatste dag van de samen spelen groep van Lotte dus ik raap mezelf bij elkaar en worstel me door de ochtend heen. Als Lotte op school is en Sanne in bed ligt, hoop ik op een beetje rust. Helaas is dat niet echt wat er gebeurd en ik merk dat het me opbreekt. Want ik wordt chagrijnig en heb een kort lontje. Mijn moeder gaat gelukkig mee naar zwemles met Eline en als mijn man ook thuis is, val ik weer in slaap op de bank tot we gaan eten. Als de kinderen in bed liggen ga ik er ook vroeg in en lees nog wat.

Woensdag:

Vandaag voel ik me iets beter, maar nog steeds niet geweldig. Na het boodschappen doen ga ik dan ook nog even naar bed en ik val als een blok in slaap. In de middag is Eline spelen en Lotte thuis en we gamen lekker samen. Lotte is een echt game meisje en ik vind het zo leuk om te zien. In de avond spelen we weer D&D en ook dat is erg gezellig. Ik lees daarna in bed nog wat en ga dan slapen.

Donderdag:

 De dag van het kerstdiner op school….maar echt wat een gedoe is dat altijd haha. Ik breng natuurlijk eerst de meiden naar school, vertel aan de leraar van Lotte dat ze haar samen spelen diploma bij heeft en hij beloofd dat ze daar over mag vertellen. In de ochtend ruim ik op, vooral de keuken want daar is het een puinhoop. Daarna ga ik als Sanne op bed lig aan de slag met de pizza’s die ik zou maken. Ze zijn mooi op tijd klaar en dan brengen we de meiden weer naar school. Ik ga met Lotte mee en hoor dat ze inderdaad heeft verteld over haar diploma, zo’n grote stap voor haar! Wij eten weer snel thuis en gaan dan terug om de meiden weer te halen. Als iedereen weer in bed ligt kijk ik Een huis vol en ga daarna lezen. 

Vrijdag: 

Vandaag gewoon een werkdag, maar wat zou ik graag thuis blijven. Door alle drukte heb ik niet echt de tijd gehad om uit te zieken en dat haalt me weer eens in. Na het werk ben ik dan ook echt heel erg moe en blij als het avond is en ik met mijn voeten omhoog kan. Ik kijk samen met een vriendin de film To all the boys I’ve loved before want door de trailer van deel 2 hebben we daar allebei weer zin in en we appen druk ondertussen haha. ( we zitten dus niet naast elkaar op de bank maar hebben tegelijk de film aangezet ) eenmaal in bed duurt het helaas wel weer even voor ik slaap.

Zaterdag:

Vandaag gaan mijn moeder, de twee oudste en ik naar Eindhoven voor de laatste kerstinkopen. We splitsen op en gaan dan ieder met één van de meiden wat cadeaus halen voor de ander. ( ik en mijn moeder maken elk jaar voor elkaar een doos. ) Het is natuurlijk lekker druk in de stad en ik ben eerlijk gezegd blij als we weer thuis zijn. Ik doe vandaag verder niet heel veel, we halen frietjes omdat we geen zin hebben om te koken en in de avond lees ik heel veel. Ik zit midden in een serie en ik vind dit boek gewoon zo moeilijk om weg te leggen!

Zondag:

 Moe wordt ik weer wakker, dat is een thema de laatste tijd. Maar goed misschien doen deze twee weken vakantie mij wel goed uiteindelijk. Vandaag staan eerst de boodschappen op het programma en daarna door naar een verjaardag. Ik ben blij als we weer naar huis gaan en ik weer even rustig op de bank kan ploffen met mijn boek. Hopelijk slaap ik vanavond wat sneller, morgen namelijk nog 1 dag werken en dan heb ik ook even vakantie! 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 januari 2020 at 15:28

Wel een beetje grappig om door een blogfeed-achterstand bij verschillende blogs terug te keren naar de voorbereidingen voor Kerst terwijl het ondertussen al 2020 is. 🙂 Binnenkort moet ik de kerstversiering al weer opruimen maar ik ga de kerstkaarten en lichtjes toch nog wat langer laten hangen zodat het hier wat gezelliger is wanneer het buiten donker wordt.8 januari 2020 at 10:30

Volgens mij hebben wij hetzelfde thema op dit moment! Moe is de mode!
Hoogtijd dat die winter zijn biezen pakt vind je ook niet…. pech voor ons want we zullen in februari wel weer met een pak sneeuw om onze oren geslagen worden!

Nu ik las dat je samen met, ik gok Kim, een film keek, bedenk ik me dat wij nog een film zouden kijken bij jou? Het was een dvd geloof ik die je nieuw kocht….. maar wat was het weer?

Nou ja we moeten binnenkort maar eens gewoon samen weer afspreken en naar de bios gaan! Vorige keer filmpje was ook erg leuk!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: