Recensie: Princess Ballot van Tate James en Jaymin Eve

Recensie: Princess Ballot van Tate James en Jaymin EvePrincess Ballot by Tate James, Jaymin Eve
Series: Royals of Arbon Academy #1
on 26 december 2019
Genres: romance
Format: e-book
Goodreads

You have been chosen.

Those four words change Violet Spencer’s whole life, when against staggering odds, she's selected in the "princess ballot."

Arbon Academy is affectionately known as the school for Royals. Only the rich, powerful, or heir to a throne gain entry ... except for the one scholarship student accepted every five years. It's a worldwide lottery, and one that Violet entered without giving it any serious thought.

But the media got it wrong and Arbon Academy is much more than a simple college for future leaders.

It’s a dark world of politics, intrigue, and dangerous guys who will stop at nothing to get their own way. Despite her best efforts at remaining off the radar, Violet finds herself a pawn between two of the most powerful monarchies in the world.

Prince Rafe of the Switzerlands and Prince Alex of the Australasias are bitter enemies both on the soccer field and in the political arena. Monarchies rule the world now, and every waking breath is a competition for the princes.

Control the ball.
Control the world.
Control Violet.

Whether it's through love or hate, someone will ultimately win.

*This is book one in a dark college romance. This is not a RH or traditional love triangle story, but it does include a-hole princes, nasty princesses, and one chick who will take none of their sh!t, all the while doing her best to make it out alive. HEA guaranteed. Eventually. 17+

 

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Tja ik ben sowieso fan van beide auteurs dus ook zonder te lezen, maar de synopsis beloofd veel goeds. Een boek waar ik me wel in kan vinden en ik ben heel benieuwd hoe het gaat lopen.

Mijn mening:

Oké aan het einde van dit boek was ik absoluut niet blij! Want wat een cliffhanger had dit boek zeg! En nu is het lang wachten tot deel twee. Maar goed dat was het einde en wat vond ik dan van de rest van het boek? Ik vond het echt een fantastische boek om eerlijk te zijn. Het was echt wat ik er van verwacht had en misschien nog wel een beetje beter dan dat. Wat ik mooi vind is dat in dit geval hoewel Violet gekozen is uit een groep arme mensen ze wel gewoon de full ride krijgt op school. Er worden uniforms voor haar geregeld een mooie kamer enz. Vaak zie je in dit soort boeken dat ze een achteraf kamer krijgen of minder luxe dan de rest en dat is in dit geval dus niet zo. Ik vond dat het wel heel erg tof.

Ik ben altijd een beetje sceptisch als mensen meteen vrienden willen worden met de new girl, maar in dit geval denk ik wel dat het echt is. Maar ik kan het zomaar mis hebben natuurlijk. We zullen het zien, maar tot nu toe geniet ik van de vriendschappen in dit boek.

De liefde is een ander verhaal, vanaf het begin heb ik geen goed gevoel bij Prince Alex, of dit gegrond is of niet verklap ik niet natuurlijk. Maar ik viel meteen voor Rafe, het is misschien het feit dat het een beetje bad boy is, maar ik vind hem gewoon leuk. Ik wil niet teveel verklappen over het boek maar het is wel echt één van mijn nieuwe favoriete series die ik gestart ben dit jaar.

Zoals ik al zei eindigt dit boek in een dikke cliffhanger en daar heb ik dan weer een hekel aan haha. Want wachten op het volgende deel is dan zo moeilijk!

Mijn conclusie:

Een heerlijk boek, een heerlijke nieuwe serie en ik kan echt niet wachten om meer te lezen. Het is misschien niet geheel vernieuwend maar de wereld en de personages maken dit boek helemaal perfect!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: