Smutathon!

Het is een beetje stil geweest hier, maar dat komt ook omdat ik even de tijd heb genomen om met mijn gezin te zijn. Te genieten van mijn kinderen en soms ook even van wat rust. Maar ik ben weer terug en vandaag met een aankondiging voor een read-a-thon. Vanaf morgen start namelijk de Smutathon. Ik hou van romance boeken en ik ben niet vies van een beetje smut! Dus toen ik de aankondiging zag van deze read-a-thon dacht ik meteen: Daar ga ik aan mee doen. Ze hebben een mooie bingo kaart gemaakt en ik heb overal een boek bij gezocht. Nu kan het nog enigszins veranderen natuurlijk maar ik vond het maken van een TBR wel handig.

Maar goed de details: De smutathon loopt van 4 t/m 11 januari. Ze hebben een bingo gemaakt die je kan volgen maar je kan er ook gewoon voor kiezen om die links te laten liggen. Je hoeft niet alle vakjes te vullen dit zijn namelijk 9 boeken en dat red ik ook echt niet. Maar het gaat er vooral om dat je gewoon lekker veel romance leest! De bingo ziet er als volgt uit:

De titels die ik gekozen heb zijn:

 

Enemies to lovers: Red, White and royal blue van Casey McQuiston

2019 release: The play van Elle Kennedy

LGBTQ: HIM van Sarina Bowen en Elle Kennedy

New to you author: The bookish life of Nina Hill van Abi Waxman

Forbidden romance:  The wallace girl van Eliot Scott

Workplace romance:  Ik niet op jou van Sally Thorne

Recommended to you: Get a life Chloe Brown van Talia Hibbert

Fake datin/marriage: The marriage sham van Marika Ray

Out of comfort zone: Bringing down the duke van Evie Dunmore

Doe jij ook mee?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 januari 2020 at 13:50

Veel succes! Het lijkt me een super ontspannende leesmarathon.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

30 december 2019

%d bloggers liken dit: