Startpost Harry Potter maand

harry potter maand

Ja daar is hij dan: de Harry Potter maand!!! Al sinds ik de eerste Harry Potter film weer op tv zag, begon het te kriebelen. Ik wilde de boeken weer lezen en eigenlijk leek het me gewoon heel leuk om deze maand in het teken van Harry Potter te zetten. Waarom deze maand? Ik kan me nog herinneren dat ik met kerst telkens het nieuwe Harry Potter boek vroeg en dat ik deze dan tijdens de kerstvakantie ging lezen. Nou ja niet de gehele kerstvakantie want ik had ze altijd al snel uit omdat ik ze gewoon niet weg kon leggen.

Wat kun je zoal verwachten deze maand?

– Reviews van de boeken
– Reviews van de films
– Harry Potter Tag
– Harry Potter hapjes
– Harry Potter Merchandise
– Harry Potter in het nieuws
– Mijn ervaring met Pottermore

Ofwel alles wat ik maar kan bedenken over Harry Potter, ik hoop dat jullie net zo van deze maand gaan genieten als ik en natuurlijk mag je de boeken mee (her)lezen als je dat leuk vindt!

3 gedachtes over “Startpost Harry Potter maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.