Recensie: So that got weird ( So far So good ) van Amelia Kingston

Recensie: So that got weird ( So far So good )  van Amelia KingstonSo, that got weird by Amelia Kingston
Series: So far so good #1
Published by Totally Bound Publishing on 24 december 2019
Genres: romance, contemporary
Pages: 291
Format: e-book
Goodreads

A painfully awkward love story.

Incomprehensibly awkward Elizabeth Wilde is desperate for love. Connection. Intimacy. After a lifetime of romantic failures, the twenty-one-year-old gamer realizes she needs help. Professional help. She needs…

A sex tutor.

The devastatingly hot jock Austin Jacobs is just the man for the job. As the reigning campus sex god, he has the playboy act down pat. But underneath those six-pack abs beats a broken heart. He doesn’t trust people and he sure as hell doesn’t believe in love.

The odd couple strike a deal. Four weeks of ‘tutoring’ for five thousand dollars.

When Austin coaxes Elizabeth out from behind her computer screen, the attraction they feel is undeniable. They’re both a little broken, but somehow their jagged edges fit. And when their world comes tumbling down on top of them, they each have to decide if this weird thing called love is worth fighting for.

Reader advisory: This book includes references to inadequate parenting, parental death, a parent with addiction. There are also scenes including the use of performance drugs.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De achterflap:

Oké na het lezen van de beschrijving van dit boek wist ik al meteen dat ik dit boek wilde lezen. Een sex tutor, een verlegen meisje een jock. Dit zijn alle ingrediënten voor een boek dat ik super leuk vind. Dus ik was heel erg blij toen ik hem mocht lezen.

Mijn mening:

Dit boek was een heerlijk boek om dit jaar mee te beginnen, het heeft humor, romantiek en ook zeker wat zielige stukken. Ik vind het heerlijk als een boek mij all the feels geeft en dat doet dit boek zeker. Je ervaart weer hoe het is om voor het eerst verliefd te zijn, elkaar te ontdekken en te leren kennen.

Ik vond het vooral leuk dat het meisje lekker nerdy was, ik ben zelf ook altijd nerdy geweest dus wat dat betreft herkende ik mezelf wel in Elizabeth. Ik ben zelf ook nogal awkward wat betreft het andere geslacht als ik diegene leuk vind dus ook daar herkende ik mezelf wel in.

Ik vond Austin ook echt fantastisch, hij was aan de ene kant je typische jock en aan de andere kant ook helemaal niet! Dat maakte hem ook zo’n leuk personage.

Maar het mooiste was de groei die ze samen doormaakte, je zag ze langzaam naar elkaar toe trekken maar ook langzaam steeds meer van zichzelf bloot geven. Het voelde ook heel natuurlijk, waar de fysieke aantrekking er meteen was zag je de liefde voor elkaar echt groeien en dat was echt heel tof.

Het verhaal is misschien niet heel origineel, maar de personages en de manier waarop het geschreven is maken dit boek echt heel erg leuk.

Mijn conclusie:

Ik vond dit echt een ontzettend leuk boek dat je heerlijk weg leest en ik ben heel benieuwd wat de rest van deze serie voor ons in petto heeft.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 januari 2020

%d bloggers liken dit: