Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha.  Ik probeer weer een beetje in het bloggen te komen maar ik merk dat ik het soms nog een beetje lastig vind, dat ik weer een ritme moet vinden vandaar dat deze post zo laat online kom. Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik uitlas was The marriage sham van Marika Ray. Het was een novella en ik vond hem erg leuk en schattig.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The bookish life of Nina Hill, hoewel ik er even in moest komen vind ik hem nu echt heel erg leuk! Het verteld het verhaal van Nina, ze werkt in een boekhandel, houd van lezen, is introvert en kent haar vader niet. Dan overlijd deze en blijkt ze een rits halfbroers, halfzussen een neefjes en nichtjes te hebben die haar willen ontmoeten. Echt super leuk!

Een boek waar ik aan ga beginnen ( ik lees in bed altijd op mijn e-reader ) is Reaper’s Blood van Kel Carpenter en Meg Anne. Dit is een ARC dus ik ben erg benieuwd. Ik kan er nog niet zoveel over vertellen behalve dat het new adult urban fantasy is. Maar het klinkt wel heel erg tof!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik had een TBR met heel veel romance, wilde veel lezen…..maar ik denk dat ik hierna toch ga beginnen aan The last wish van Andrzej Sapkowski, ik heb de serie van The witcher gezien en ben nu wel echt heel erg benieuwd naar de boeken. Deel 1/tm 4 staan op mij te wachten.

Op mijn e-reader zal mijn volgende boek Heartland van Sarina Bowen zijn. Een andere ARC die ik mag lezen!!!

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

8 januari 2020 at 19:15

Ik zit echt in een afgrijselijke dip….. Reaper’s Blood ziet er best tof uit!19 januari 2020 at 13:15

Ik zit net als Kwante nog steeds wat in een leesdip. Er wordt wel gelezen hoor maar het lukt me nog steeds moeilijk om gefocust te blijven. Gisteren las ik echter Berucht van J.D.Robb uit en ik hoop vandaag te beginnen in Wayward Son van Rainbow Rowell.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: