De week van een boekenworm

Een dagje later dan normaal maar week twee van januari zit er alweer op! Ik heb zo’n gevoel dat dit jaar echt voorbij gaat vliegen! Maar goed laten we eens kijken wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb.

Maandag: 

Op maandag moest ik gewoon werken, nou ja gewoon het was wel echt een langere dag dan anders. Zo’n eerste werkdag na de vakantie is best pittig moet ik zeggen. Ik ben dan stiekem ook best wel weer blij als ik naar huis kan. Ik ben moe en ik ben blij dat het een rustige avond is. Ik kijk de eerste aflevering van Married at first sight en als ik daarna naar bed ga, lees ik nog een paar bladzijdes.

Dinsdag:

Vandaag gaat Lotte voor het eerst niet naar de samen spelen groep en ik moet daar toch weer een beetje aan wennen. Net zoals aan het feit dat ik nu niet meer met Lotte mee mag lopen naar de klas. Het is een soort routine en die veranderd dan weer haha. Maar goed ik ga nadat de meiden op school zijn wat boodschappen doen met Sanne en als we klaar zijn wandel ik rustig naar huis. Ik speel wat met Sanne, lees een beetje en als Sanne op bed ligt kijk ik de eerste aflevering van Mindhunter, wel tof maar wel echt even wennen deze serie. Later in de middag hebben we weer zwemles met Eline en eenmaal thuis is het tijd om te eten en kort daarna gaat Sanne al naar bed. Als alle kids op bed liggen, kijk ik de tweede aflevering van Married at first sight en Five days inside. Beide weer leuk. Ik lees nog wat bladzijdes op mijn kindle en ga dan weer slapen.

Woensdag:

Vandaag een drukke dag, we brengen eerst de meiden naar school en daarna moet ik even werken. Als ik klaar ben rijden we naar de Ikea. We moeten nog wat dingen halen, ik ben geen fan van de ikea haha. Nou ja wel van de meubels die ze hebben maar niet van de Ikea als winkel. Eenmaal thuis begint mijn man meteen met het in elkaar zetten het nieuwe bureautje voor Sanne. Die middag zijn alleen Lotte en Sanne thuis want Eline is ergens spelen. We hebben een rustige middag en eigenlijk is de avond ook vrij rustig. D&D gaat niet door omdat onze DM ziek is en ik kijk de nieuwe serie over het vliegtuig dat een paar jaar verdwenen is. Daarna ga ik lekker naar bed en lees nog een beetje.

Donderdag:

Ik moet echt weer wennen aan het ritme van school na twee weken vakantie. Met moeite sta ik op en ik ben echt blij als ik zit met mijn eerste kop koffie. Wat wel heel fijn is, is dat de meiden in de ochtend nu zelf hun brood smeren. Eerder deed ik dat eigenlijk. Maar dat scheelt echt wel tijd. Als de meiden op school zijn begin ik met opruimen en poetsen. Het is zo’n ongelooflijke rommel hier en ik wordt er stiekem een beetje chagrijnig van. Tegen de middag ben ik eindelijk klaar en lunch ik met Sanne. Daarna gaat zij slapen en kijk ik ADHDennis. Wat is dat programma herkenbaar ( mij is al meerdere malen gezegd dat ik me er eens op moet laten testen….) maar goed ik vind het een tof programma en als het afgelopen is lees ik nog wat. ik ben begonnen in The witcher of nou ja het eerste boek en tot nu toe vind ik hem echt heel leuk. Als de kinderen thuis zijn ben ik wat met hen bezig en na het eten gaat de tijd snel. Voor ik het weet liggen ze allemaal weer in bed en heb ik wat tijd voor mezelf.  

Vrijdag: 

Vandaag ook weer een werkdag, ik vind dat ook weer even wennen hoor haha. Ik ben blij als ik weer klaar ben vandaag, ik ben namelijk echt chagrijnig opgestaan. Ik ga dan alvast naar Eindhoven en ga naar de Primark waar ze veel Stranger things dingen hebben. Ik koop een aantal dingen voor mezelf en ga dan nog even verder shoppen. Onderweg kom ik een andere leesbeest tegen en gaan we samen naar de Vapiano om te eten. Het is super gezellig maar wel erg druk. Ook de leesclub is erg druk met 24 mensen maar zo fijn om vele van de meiden weer te zien. Er zijn echt vriendschappen ontstaan. Het is de laatste leesclub van Emmy voor haar verlof. Ik kom enigszins stuiterend thuis van de leesclub en lees nog even verder in mijn boek. Daarna doe ik nog een klein dansje in de huiskamer en ga naar bed.

Zaterdag:

Vandaag hebben we de babyshower van Emmy bij mij thuis maar vooraf moeten we eerst nog boodschappen doen. Wat heb ik hier een hekel aan. Maar goed het moet nu eenmaal gebeuren. Eenmaal thuis begin ik vast dingen klaar te zetten. Het is een erg gezellig die middag en voor we het weten is het al avond. Wij gaan snel eten bij mijn ouders en dan weer naar huis want vanavond is het tijd voor Wie is de mol? Ik van dat programma zo leuk!!! Ik vind het nu alweer spannend, verdenk alweer mensen en kan niet wachten tot volgende week!

Zondag:

 Vandaag een pyjama dag, ik moet opladen na alle hectiek rondom kerst en oud&nieuw en nu de eerste week na de vakantie. ik doe mijn best maar ik merk wel dat ik onrustig wordt van niks doen. Dus ik doe een spelletje met Lotte, hou me bezig met de was en probeer ook nog wat te lezen. Het is een vrij rustige dag en zo laad ik op voor de volgende week. 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 januari 2020 at 15:10

Ze hadden een tijdje terug bij Primark ook wat Disney Villains-stationary. Heb je daar ook wat van kunnen scoren? Ik blijf je reading journal van LittleInklings super leuk vinden. De voorbije week deed ik enkele klusjes die al heel lang op mijn To Do-list stonden. Op zich geen grote zaken maar het zorgde er wel voor dat ik mezelf teveel forceerde en nadien weer moest bekomen. Verder had ik ook twee leuke afspraakjes. Een met mijn nicht en één met een blogvriendin. Ik heb het idee dat ik dit al eens eerder heb gezegd. Hopelijk was het bij een andere blog en niet bij die van jou. Dat is natuurlijk het nadeel van het bijlezen van een blogfeed en een slecht geheugen hebben. Dan durf je al eens in herhaling vallen. Het weekend was hier alleszins vrij rustig en dat was precies nodig ook. Zeker omdat komende week vrij zwaar voor me gaat worden. Gelukkig wel omwille van leuke zaken. Een bijpraat-dag in Antwerpen, een lunchdate in Antwerpen, een middag op mijn metekindje passen en normaal een afspraakje met mijn knutselvriendinnen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: