Recensie: Reapers Blood van Kel Carpenter en Meg Anne

Recensie: Reapers Blood van Kel Carpenter en Meg AnneReaper's Blood by Kel Carpenter, Meg Anne
Series: The Grim Brotherhood #1
on 13 januari 2020
Genres: Urban fantasy, Paranormal
Pages: 254
Format: e-book
Goodreads

I died for Hostess cupcakes.
I know. Tragic, right?

Even worse, after I came back I still didn’t get any cupcakes.

What I did get, however, is a six-foot-something reaper with eyes like blue fire to guide me into the world of the supernatural. Which, as it turned out, wasn’t quite like the fairytales little girls are told growing up.

Not only is magic real, more importantly, so are monsters.
And apparently, I’m one of them.

But I’m getting ahead of myself here.

You see, four years ago I left my hometown and swore to never come back.

Now my brother is dead and I have no choice but to go searching for answers. Except finding them isn’t easy when the secret society he belonged to is covering it up.

I gotta find out who killed him while watching my own back, because if I’m not careful I might be next—and this time, there’s no do over. Luckily for me, Mr. Single and Hot as F*ck is determined to help me keep my ass alive.

I’m a lucky, lucky girl.
Some days.

**The Grimm Brotherhood is a new adult urban fantasy series with slow-burn romance and a snarky heroine. It contains material intended for mature teens and adults. Fans of Kelly St. Clare, Leia Stone, K.F. Breene, Annette Marie, and Audrey Grey will love this action packed, food-filled adventure!**

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De achterflap:

Als ik dit lees kan ik eigenlijk niets anders dan lachen om het eerste stuk en nieuwsgierig zijn naar de rest! Dit boek klinkt gewoon alsof het precies in mijn straatje past.

Mijn mening:

Ik had gelijk met bovenstaande want dit boek past echt precies in mijn straatje! Ik vond het echt een fantastisch boek om te lezen namelijk.

Laten we beginnen met de humor in dit boek Salem is echt mijn soort heldin, ze is snarky en flapt alles eruit wat in haar opkomt. Ik vind dat echt super tof want je weet nooit wat je kan verwachten. Ik heb echt regelmatig hardop zitten lachen terwijl ik haar opmerkingen las. Maar ook dingen die ze meemaakte, het feit dat ze in eerste instantie vooral boos is dat ze alsnog haar cupcake niet heeft gehad maar wel dood is haha.

Dan hebben we de rest van het verhaal Graves is de Single and hot as F*ck reaper die haar gaat helpen en hum chemie is gewoon vanaf het begin echt helemaal goed! Er is geen insta love, insta lust dat is er wel haha. Maar vooral ook insta snark naar elkaar en ik hou echt van dat soort relaties tussen hoofdpersonen. Ze heeft ook een beste vriendin en ook die relatie is echt heel tof, je maakt echt op uit de manier waarop ze met elkaar omgaan dat ze elkaar al lang kennen en ook echt voor elkaar door het vuur gaan.

Ik vond het mystery echt heel spannend, want wie heeft haar broer nu eigenlijk vermoord? Ik ga natuurlijk niks verklappen, zelfs niet of je aan het einde van het boek weet wie het is of niet. Wat ik wel wil vertellen is dat echt niets is wat het lijkt in eerste instantie. De oplossing lijkt zo logisch maar geloof me voor zover ik nu de informatie heb is het allemaal een stuk ingewikkelder.

Verwacht geen vuurwerk in dit boek wat betreft Graves en Salem maar meer een slow burn love die mij echt heel nieuwsgierig maakt naar het tweede boek.

Mijn conclusie:

Een heerlijk boek in dit genre en ik ben echt ontzettend benieuwd naar het tweede boek!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

14 januari 2020

WWW Wednesday

15 januari 2020

%d bloggers liken dit: