WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik twee boeken uit, namelijk als eerst The last wish van  , dit is het eerste boek in The witcher serie. Ik heb de serie op Netflix gezien en besloot ook de boeken te gaan lezen. Het eerste boek was in ieder geval echt heel erg tof!

Als tweede las ik Reaper’s Blood van Kel Carpenter en Meg Anne, dit boek was ook echt heel erg tof! Het is een Urban fantasy verhaal en ik hou daar enorm van. Er zat ook nog eens een flinke dosis humor in dus dat is helemaal goed .

Wat lees ik nu?

Als ik dit typ sta ik op het punt om twee nieuwe boeken te beginnen, namelijk A curse so dark and Lonely van Brigid Kemmerer. Ik heb al eerder geprobeerd dit boek te lezen en hoewel ik het leuk vond kwam er toen een ander boek binnen waar ik al een hele tijd op gewacht had en tja die kreeg voorrang. Dus ik begin opnieuw en ik ben heel benieuwd!

Ook ga ik beginnen aan Heartland van Sarina Bowen, dit is een ARC dus ook hier ben ik heel erg benieuwd naar. Al heb ik nog een boek van haar gelezen dat tegenviel.

Wat ga ik hierna lezen?

Als A curse so dark and lonely erg goed is hoop ik meteen door te kunnen met A heart so fierce and broken als hij op tijd geleverd wordt. Voor de rest heb ik nog geen idee, ik weet dat er kans is dat ik nog een aantal ARC’s krijg dus ik wacht het even af.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: