WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb afgelopen maandag twee boeken uitgelezen, namelijk A curse so dark and lonely. Echt één van de beste beauty and the beast retelling die ik gelezen heb! Ik moest er even inkomen maar toen ik eenmaal in het verhaal zat kon ik hem niet meer wegleggen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het tweede deel.

Ook las ik mijn ARC van Heartland uit van Sarina Bowen, weer een heerlijk boek in deze serie en ik heb er echt enorm van genoten. Het heeft een small town vibe en ik hou enorm van dat soort boeken.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Eliza and her monsters, nou ja ik herlees hem! Ik hou echt enorm van dit boek en we lezen hem voor de leesclub!

Op mijn e-reader lees ik ook eens even voor mezelf, ik lees namelijk Wolf gone wild van Juliette Cross. Ik kan er nog niet zoveel over zeggen want daarvoor ben ik nog niet ver genoeg.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen flauw idee, misschien A heart so fierce and broken en misschien iets heel ander! Ik zie wel waar ik zin in heb.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

22 januari 2020 at 10:13

A curse so dark and lonely staat hier in de kast. Eigenlijk wil ik ze eerst helemaal compleet hebben denk ik voor ik eraan begin.
Dan hoef ik niet te wachten op deel drie welke nog moet uitkomen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

20 januari 2020

%d bloggers liken dit: