Unboxing: Owlcrate Vengance will be mine

Afgelopen week kreeg ik de nieuwe Owlcrate weer binnen, het thema deze keer was Vengance will be mine. Wat er allemaal in de box zat en of ik hem tof vond? Nou dat zal ik jullie laten zien en vertellen.

Als eerste natuurlijk de spoilerkaart die ik weer snel weg leg.

Allereerst haal ik er een doosje uit waarvan ik al weet wat er in zit, namelijk een nieuwe Harry Potter mok. Elk jaar krijgen we er weer eentje bij en ze zijn echt ontzettend mooi!

Vervolgens een zakje, wat zou daar in zitten? Het blijkt een pocket mirror te zijn met een doosje erin. Geen idee wat ik hierin zou kunnen bewaren behalve misschien medicijnen.

In deze box zitten ook weer sokken, dit keer van Crooked Kingdom, ik heb ze al van Six of crows geloof ik dus wat betreft sokken is de duologie nu ook compleet haha.

We hebben ook weer een nieuwe pin banner gekregen, dit keer met een kaar uit Lord of the rings wat super tof is. Mijn oude is nog niet vol maar deze hangt alvast te wachten tot ik hem kan gebruiken.

Er zat in deze owlcrate ook weer een kaarsje en het is jammer dat er geen geur blog is uitgevonden nog want deze ruikt echt zo lekker!!! Iedereen in huis vind hem lekker haha.

Natuurlijk zat er ook in deze Owlcrate een mooie pin, geïnspireerd door het boek in de box.

En natuurlijk het boek, dit boek is een gender swap retelling van The count of monte cristo en hij klinkt echt heel erg goed. Je ziet ook goed wat de verandering is in de cover in dit geval haha. Het plaatje ernaast is de originele cover. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de Owlcrate versie mooier vind.

En natuurlijk is hij ook gesigneerd!

Tot slot nog het boekje met extra interviews en boekentips dat je er altijd bij krijgt.

Wat vindt jij het leukste item uit de box?

Het thema van de volgende Owlcrate is: A power within

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 januari 2020 at 18:20

Die Harry Potter bekers zijn echt zooo leuk. Zelf hoop ik ooit nog eens die Superior wizard drink tea beker van Riddle’s Tea Shop te bestellen. Die ziet er zo leuk uit. De Tea is magic beker vind ik ook leuk maar die witte heeft ook zo’n beetje de vorm van een cauldron dus dat maakt het natuurlijk nog toffer.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

22 januari 2020

%d bloggers liken dit: