Harry Potter lees marathon

harry potter maand

Vanaf maandag start de Harry Potter week en als onderdeel daarvan ga ik (proberen) alle boeken opnieuw te lezen. Nu is dat natuurlijk een maand van de vele familie feestjes dus ik begin dit weekend met boek 1. Als je mee wil doen, is dat natuurlijk super leuk! Laat het me hieronder in een reactie weten, ik zal dan morgen een startpost vragen waar mensen met een blog de link naar hun blog toe kunnen voegen. Voor iedereen die mee gaat doen alvast heel veel leesplezier!

3 gedachtes over “Harry Potter lees marathon

  1. Wat leuk dat je de boeken weer gaat lezen 🙂 Ik ben van plan de hele Harry Potter box te kopen, maar die zou pas rond kerst binnen komen, dus dat is een beetje laat, maar ik ga sowieso hem een keer marathonnen deze winter 🙂 Alvast veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.