Friday Five: Evenementen die ik 2020 wil bezoeken

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Het is alweer even geleden dat ik hier aan mee heb gedaan. Maar ja dit keer hebben we het over mijn favoriete kleur!  Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Evenementen die ik 2020 wil bezoeken.

Ik ga deze echt wel lastig vinden denk ik zo….ik weet niet eens of ik tot 5 evenementen kom. Ik ga eigenlijk niet zo heel vaak meer naar evenementen. Het is vaak te druk privé en ik heb ook drie kids om rekening mee te houden natuurlijk. Maar goed ik ga een poging wagen.

Op 1 staat Dutch comic con in maart! Hier ga ik zeker heen want we maken er een weekendje weg van met Lotte. Ik vind Comic con denk ik wel het leukste evenement omdat ik daar naar hartenlust kan fangirlen zonder dat iemand dat gek vindt. Bovendien vindt Lotte dit ook heel leuk ( wat dat betreft lijkt ze heel erg op mij haha ).

Op 2 staat Elfia al weet ik niet of we daar dit jaar zeker heen gaan. Maar vorig jaar ben ik weer eens geweest en hoewel ik het niet meer zo leuk vind als vroeger vond ik het wel tof om rond te lopen.

Op 3 staat Yaltival, dit is in juli. Dit wordt mede georganiseerd door van Piere de boekhandel waar ik altijd leesclub heb. Vorig jaar was het ook heel leuk, dus ik ben benieuwd hoe het dit jaar gaat zijn.

Op nummer 4 zet ik voorzichtig Castlefest, want ik ben daar wel benieuwd naar. Aangezien ik daar ook al heel lang niet meer geweest ben dus daar is vast ook veel veranderd.

Op nummer 5 dan de winter editie van Dutch comic con want meer fandom spullen is altijd goed!

Welk Evenement kijk jij naar uit?

 

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious)

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: