De week van een boekenworm

Ik zie overal berichten van mensen die vinden dat januari heel traag gaat terwijl ik juist het gevoel heb dat januari voorbij vliegt. We gaan alweer de laatste week van deze maand in! Ik heb echt het gevoel dat we gisteren nog Gelukkig nieuwjaar zeiden tegen elkaar. Maar goed laten we eens kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb.

Maandag: 

Vandaag begint gewoon zoals elke werkdag, lekker druk in de ochtend en dan aan het werk. De dag gaat ook best snel voorbij en voor ik het weet zijn we weer onderweg naar huis. We moeten nog wat dingen doen en eenmaal thuis zijn daar de drie dames weer natuurlijk. Vandaag begin ik ook aan Eliza and her monsters, de vijfde keer dat ik dit boek lees volgens Goodreads en nog net zo goed als de eerste keer. Ik ben heel slecht in herlezen maar dit boek pakt mij dan weer wel gelukkig. In de avond kijk ik nog naar MAFS en daarna ga ik naar bed.

Dinsdag:

Ook vandaag begint niet anders dan anders, ik doe mijn ding in de ochtend met de kinderen en als ik en Sanne weer thuis zijn rommel ik wat in huis, maak een blogpost en vecht tegen de hoofdpijn. Mijn nacht was helaas niet heel goed want we hadden één van de kinderen bij ons. Ik ben dan ook echt blij als die middag Sanne ook even naar bed gaat, ik maak van de gelegenheid gebruik om even een beetje bij te slapen. Ik ga die middag ook niet mee naar de zwemles, omdat ik weet dat hoofdpijn en een warm zwembad  zijn geen goede combinatie. Ik kijk die avond weer MAFS, lees weer wat en ga gelukkig goed slapen zonder een kind naast me.

Woensdag:

Vandaag hebben we het adviesgesprek bij Herlaarhof, nou ja er kwam eigenlijk weinig uit dus Lotte is Lotte en daar kunnen we het mee doen. Prima allemaal, ik ben trots op de groei die ze doorgemaakt heeft de laatste maanden en ik hoop dat ze dit gaat vasthouden. Daarna doen we wat boodschappen en gaan nog even naar de Action, allemaal zonder Sanne wat wel even fijn is ( ik hou van haar, maar met haar de winkels in….ik raad het niemand aan haha ). De rest van de ochtend is lekker rustig en ook de middag is rustig want de twee oudste hebben allebei een speeldate. In de avond spelen we weer D&D en is het gezellig en in bed lees ik nog wat op mijn e-reader en ga dan slapen.

Donderdag:

 Het voelt alsof deze week echt voorbij vliegt, vandaag delen ik en Eline de kaartjes uit voor haar kinderfeestje en daarna ga ik thuis aan de slag met opruimen en poetsen. Zondag vieren we namelijk haar grote mensen feest zoals ze het zelf noemt. Ik lees die middag wat, kijk wat tv. en wacht tot de meiden weer thuis zijn. Waar Lotte eerst altijd stil binnenkwam zit ze nu vol met verhalen en eigenlijk vind ik dat wel heel erg leuk. In de avond lees ik best veel en doe ik verder eigenlijk niet zo heel veel. 

Vrijdag: 

Vandaag ook weer werken, ik begin wel iets later waardoor ik de meiden naar school kan brengen en ga daarna werken. Het is een beetje hectisch vandaag met werken en ik merk dan altijd dat mijn eigen hoofd ook een beetje rommelig wordt. Na het werk ga ik met de trein naar huis ( ik rijd anders met mijn moeder mee ) en eenmaal thuis neem ik eerst een kop thee om warm te worden. Want jeetje wat is het koud! Als de meiden lekker aan het spelen zijn lees ik weer wat en na het eten gaan ze alle drie mee met opa en oma. Ik begin dus lekker aan seizoen 3 van Sabrina!!! Ik maak het veel te laat natuurlijk en eenmaal in bed slaap ik ook niet meteen dus nog maar even lezen.

Zaterdag:

Vandaag ook weer een drukke dag want we moeten de taart halen van Eline en we moeten ook nog boodschappen doen. Ik weet niet of je ooit boodschappen op zaterdagochtend hebt gedaan….maar ik vind het de hel, maar echt jeetje wat druk en iedereen rent als een kip zonder kop door de supermarkt. Ik ben blij als we klaar zijn in ieder geval, we gaan eerst thuis de boodschappen opruimen en dan de taart halen, ze heeft een barbie prinsessentaart gekozen. Ik blijf de rest van de middag bij mijn ouders waar ik nog wat lees en ook mee eet. Lotte gaat weer mee naar huis en die avond kijken we samen wie is de mol? Ook lees ik Eliza uit en besluit ik Instagram te vragen welk boek ik moet gaan lezen. Ik kijk nog een aflevering van Sabrina en ga dan naar bed.

Zondag:

 Vandaag vieren we het feest van Eline, als ik dit typ is het nog ochtend en zijn we nog bezig met de laatste voorbereidingen. Het wordt vast een gezellig feestje, Eline krijgt vast veel te veel cadeautjes en aan het einde van de dag zijn we allemaal blij als iedereen weer naar huis is haha. 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 januari 2020 at 18:03

Vorige week was heel druk en deze week is (gelukkig maar) heel rustig zodat ik wat kon bekomen. Dat was alleszins het plan maar het lijkt niet echt te lukken. Mijn lichaam wil jammer genoeg niet echt meewerken. Maar ik zag wel de laatste afleveringen van The Umbrella Academy en vind die serie echt zooo tof. Wel rottig dat we nu nog een tijdje op het vervolg moeten wachten want na dat einde wilde ik liefst meteen verder kijken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: