WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Eliza and her monsters uit, dit is niet de eerste keer dat ik dit boek las. Het is echt één van mijn favoriete boeken en hoewel ik herlezen echt lastig vind, is dat niet het geval met dit boek! Wat een heerlijk boek is dit elke keer weer. Ik heb hem nu gelezen voor de leesclub waar we hem gaan bespreken.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The fourth monkey van J.D. Barker, dit is een thriller een genre dat ik minder vaak lees maar wel heel tof vind. Dit boek is geen uitzondering, heerlijke gruwelijk en straks vast ook spannend. Nu nog niet echt aangezien ik pas net ben begonnen haha. Het is een aanrader van een vriendin.

Op mijn e-reader lees ik nog steeds Wolf gone wild, het is best een dik boek en ik heb weinig in bed gelezen. Maar jongens dit boek is ook zo tof! Weerwolven, heksen, magie het zit er allemaal in.

Wat ga ik hierna lezen?

Op mijn e-reader ga ik hierna A lovely obsession van Coralee June, ik doe namelijk mee aan een blogtour voor dit boek.

Als fysiek boek heb ik echt nog geen idee, vandaag komt er een nieuw boek binnen Seven deadly shadows van Courtney Alameda. Deze klinkt heel tof! Het gaat over een meisje dat gepest wordt op school en ook haar ouders hebben weinig aandacht voor haar. Ze heeft een geheim bij zich, ze kan namelijk de geesten en demonen zien die op straat tussen de mensen dwalen. Natuurlijk gaat er iets mis, maar omdat ze zelf niet kan vechten krijgt ze hulp van 7 death gods. Ik vind het nu al tof!

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: