De week van een boekenworm

Afgelopen week werd mijn middelste kind 6, hoezo is ze al 6?! De tijd gaat zo ongelooflijk hard. We vierden haar verjaardag op school, er werd ook gestaakt door school en we hadden een kinderfeestje. Het was al met al echt best een drukke week en ik hoop deze week toch wat meer rust te vinden! Maar goed laten we snel kijken naar de afgelopen week.

Maandag:

Begint als een gewone werkdag natuurlijk, de ochtendspits is lekker druk en ik vind dan het moment dat ik naar mijn werk ga altijd wel fijn. Nog even rust voor de hectiek van het werk weer begint. Maar goed we gaan er tegenaan en voor ik het weet is het alweer tijd om naar huis te gaan. Thuis probeer ik wat te lezen, doe ik de was en komen de kids weer thuis van school. Het is lekker druk want er komen twee kindjes mee spelen vandaag. In de avond kijk ik MAFS maar dit programma ga ik laten vallen, ik merk dat ik er weinig aan vind. Ik lees nog wat en ga dan slapen.

Dinsdag:

Ik breng eerst de meiden naar school en doe daarna wat boodschappen, de spullen voor de traktatie van morgen moeten gehaald worden natuurlijk. Thuis doe ik het huishouden, doe de was ( deze is oneindig, het is mijn persoonlijke never ending story haha ) en speel ik met Sanne. Als zij op bed ligt kijk ik de nieuwste aflevering van Supernatural en lees daarna weer in mijn boek. Ik ga mee naar de zwemles van Eline en zie dat ze het steeds beter doet met duiken en de zeven meter zwemmen en eenmaal thuis staat het eten alweer klaar. Ik ben blij als de kinderen weer op bed liggen en in de avond kijk ik wat tv.

Woensdag:

We brengen eerst de kinderen naar school en gaan dan naar huis om de traktatie voor Eline te maken. Ze mag namelijk vandaag haar verjaardag vieren op school. Omdat ze natuurlijk morgen gaan staken. Ik ga de klas binnen bij Eline en iedereen is enthousiast over de traktaties dus dat is wel heel fijn. Eenmaal thuis merk ik dat ik gewoon een beetje moe ben en doe even niet zoveel. Ik doe het lekker rustig aan. De meiden gaan allebei niet spelen en in de middag ga ik naar Eindhoven ik ga namelijk met Kwante van Kwante in Wonderland naar de ladiesnight van Onze jongens in Miami. We spreken wat eerder af en duiken nog wat winkels in. Daarna gaan we naar de yoghurt barn, daar zitten we weer veel te lang te kletsen. Uiteindelijk duiken we nog een restaurantje in voor wat te drinken en dan is het tijd voor de bioscoop, we winnen beiden niks maar dat maakt niet uit. De film was wel leuk maar niet wow, de goodiebag is wel grappig maar niet echt waarvoor ik ga haha. Ik heb een hele leuke middag/avond en ga dan ook vrolijk naar huis. Thuis lees ik nog wat en ga dan slapen.

Donderdag:

Vandaag is het dan zover, Eline wordt vandaag echt 6 jaar. 6 jaar alweer jongens! grappig feitje Eline is ook op een donderdag geboren, de cirkel is weer even rond haha. Omdat de scholen staken gaan we vandaag een dagje naar de Efteling en Eline mag lekker alles kiezen natuurlijk. We hebben een leuke dag en in de avond gaan ze allemaal moe maar voldaan naar bed. Ik kijk de film Fifty shades of gray en ga daarna ook naar bed.

Vrijdag:

Ook vandaag zijn de kids thuis en natuurlijk vroeg wakker ( altijd, echt altijd. Als ze naar school moeten slapen ze nog, zijn ze vrij zijn ze echt vroeg wakker. ) Vandaag komt ook Marthe, haar heb ik leren kennen bij de leesclub en ondanks ons best wel grote leeftijdsverschil klikt het. Mijn kinderen zijn ook helemaal fan want Marthe houd van dezelfde dingen en we hebben een gezellige middag. We doen spelletjes, knutselen en kletsen natuurlijk. De tijd vliegt echt voorbij. In de avond doen ik eigenlijk niet zo heel veel, ik ben wat bezig met Lotte en uiteindelijk ga ik naar bed en lees ik daar nog wat.

Zaterdag:

Vandaag viert Eline haar kinderfeestje in een overdekte speeltuin en geloof me daar wil je niet zijn en zeker niet op een zaterdag. Maar goed ik ga toch maar mee he haha. De kinderen hebben het allemaal heel leuk en dat is het belangrijkste. Ik lees wat ondertussen als ik daar ben maar ben natuurlijk vooral met de kids bezig. Eenmaal thuis eet ik zelf nog wat en kijk Wie is de mol? ik heb echt nog steeds geen idee…..daarna kijk ik samen met een vriendin Twilight want die staat weer op Netlfix. Morgen gaan we New moon kijken!

Zondag:

Ik slaap een beetje uit vandaag wat ik wel fijn vind, in de ochtend doe ik niet heel veel maar in de middag zit ik best vol…bloggen, de was ( daar is hij weer ) en wat aan mijn planner werken. Ik vind het allemaal wel best, ik wil vooral ook wel een beetje rust vandaag. In de avond kijk ik dus New Moon en Eclipse bewaren we voor een andere dag.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 februari 2020 at 12:10

Nog van harte gefeliciteerd met Eline! De traktaties zien er echt heel leuk uit!11 februari 2020 at 19:00

Bij vriendinnen valt het pas echt op dat leeftijd echt geen rol speelt hé. Ik heb heel wat jongere vriendinnen maar meestal sta ik daar totaal niet bij stil tot ik plots besef dat het aantal jaren dat mijn man en ik samen zijn gelijk is aan haar leeftijd. Oops! Die traktaties zien er super leuk uit én zo fijn dat je nog eens met Kwante hebt kunnen bijpraten. Ik kijk al enorm uit naar onze gezamelijke bijpraat-date die stilletjes aan dichterbij komt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: