Recensie: Heartland van Sarina Bowen ( True North #7 )

Recensie: Heartland van Sarina Bowen ( True North #7 )Heartland ( True North #7 ) by Sarina Bowen
Series: True North #7
Published by Tuxbury publishing on 28 januari 2020
Genres: romance, contemporary
Pages: 329
Format: e-book
Goodreads

An emotional friends to lovers romance full of risky secrets and late-night lessons in seduction.

Dylan is my best friend, and the only person in my life who understands me. He doesn’t mind my social awkwardness or my weird history. The only glitch? He doesn’t know that I’ve been hopelessly, desperately in love with him since the first day we picked apples together in his family’s orchard.
But I know better than to confess.
Now that we’re both in college together, I’m seeing a new side of him. College Dylan drinks and has a lot of sex. None of it with me.
Until the night I foolishly ask him to tutor me in more than algebra…and he actually says yes.
But the cool morning light shows me how badly I’ve endangered our friendship. And I don’t know if anything will be the same again.

Also in this series: Fireworks

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Eigenlijk is dit zo’n boek waar ik de flaptekst niet eens voor nodig heb, ik weet gewoon toch wel dat ik hem fantastisch ga vinden! Ik vind het namelijk een heerlijke serie. Maar goed de synopsis klinkt ook gewoon heerlijk, best friends romance is als het goed gedaan wordt ook echt heel leuk.

Mijn mening:

Ik hou echt van dit boek! Dylan is een heerlijk personage dat. Ik kan me zo goed voorstellen dat Chastity zich tot hem aangetrokken voelt. Niet alleen als love interest maar ook gewoon als vriend. Sommige mensen hebben zo’n natuurlijke aantrekkingskracht op anderen. Ik zou in ieder geval ook voor hem gevallen zijn!

Het verhaal is ook echt heerlijk, juist omdat het geen insta love is, ze niet eerst enemies waren maar juist vrienden. Want gaat dit werken? En zo niet hoe moet het dan verder met hun vriendschap? Ik vond het echt wel heel mooi om te zien hoe ze daar mee om gingen maar ook welke hindernissen ze dit opleverde.

Ik vond Chastity een mooi personage om over te lezen, je zag hoe haar verleden haar heeft gevormd tot hoe ze nu is maar ook wat het nu nog met haar doet. Haar leven zag er heel anders uit dan het leven van de andere om haar heen en dat zorgt er af en toe wel voor dat ze het wat moeilijker heeft met situaties die voor ons zo normaal lijken.

De small town vibe dit in dit boek hangt is precies wat ik fijn vind aan romance, ik hou enorm van small town romance in het algemeen. De mensen die elkaar al lang kennen, het geeft altijd een beetje een gilmore girls gevoel. Ik vond het gewoon jammer dat het boek weer uit was want ik had nog zoveel meer willen lezen!

Mijn conclusie:

Weer een heerlijk boek in deze serie en hoewel het aan te raden is om alle boeken in de serie te lezen, kun je ook prima alle boeken los lezen.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

3 februari 2020

WWW Wednesday

5 februari 2020

%d bloggers liken dit: