WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

 

Wat heb ik gelezen?

Ik heb echt helemaal niks uitgelezen deze week! Ik had er gewoon helemaal geen tijd voor om te lezen en dat is ook prima. Ik heb hier en daar wel wat gelezen maar dus niet genoeg om een boek uit te lezen.

Wat lees ik nu?

Ik lees The fourth monkey van J.D. Barker dit boek is echt zo goed en zo ongelooflijk creepy! Ik hou er echt enorm van haha. Ik ben ook heel benieuwd hoe het afloopt. Het toffe is dat je het leest vanuit de verschillende detectives, het laatste slachtoffer en dagboekstukjes van de moordenaar. Als je van bijvoorbeeld Criminal minds houd vind ik dit echt een aanrader.

Ik lees ook A lovely obsession van Coralee June, dit boek is tot nu toe ook echt heel erg goed! Ik ben niet zo van de stalker romance maar met deze auteur durf ik dat wel aan!

Wat ga ik hierna lezen?

In ieder geval Unforgiven van Jay Crownover, deze is namelijk voor een blogtour

En ik denk dat ik ga beginnen aan Water bound van Christine Feehan, kijken of ik het wat vind en zo ja kan ik misschien deel twee wel vinden in Londen over een paar weken.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: