Book haul januari 2020

De eerste boek haul van dit jaar!!! Ik wordt er altijd enorm blij van om nieuwe boeken toe voegen aan mijn TBR al kan ik dan soms wel huilen als ik mijn enorme TBR zie haha. Maar goed ik heb weer aardig wat boeken mogen toevoegen. Zowel gekochte boeken als boeken die ik gekregen heb ter recensie. Dus laten we snel beginnen.

Gekochte boeken:

Ik heb in totaal 7 boeken gekocht, wat dan best wel  mee valt voor mij haha.

De eerste twee boeken zijn boek 1 en 3 uit The witcher serie, boek twee had ik al binnen maar boek 1 en 3 moest ik dus wat langer op wachten. Geen probleem natuurlijk maar ben wel blij dat ik ze nu heb. Ik heb deel 1 ook al gelezen en ik vond hem echt heel erg tof!

Ik kocht maar liefst 4 romance boeken deze maand. Als eerste The bookworm crush, dit is een young adult romance die gewoon echt te schattig klonk. Ik hoop hem dan ook snel te kunnen lezen.

Ik kocht ook Well met, dit boek staat nu al een behoorlijke tijd op mijn lijstje en ik ik besloot hem toch maar eens te gaan kopen. Ik hoop hem dan ook snel te kunnen lezen.

Op één van de booktube kanalen die ik volg kwamen de boeken van Christine Feehan voorbij en die leken mij echt heel erg leuk. Ik heb dus het eerste deel gekocht. Het is volgens mij paranormal romance en ik vind dat vaak een heerlijke afwisseling.

Tot slot kocht ik Country hearts van Cindi Madsen een auteur die ik graag eens wil proberen en nu heeft ze ook nog eens een small town romance. Dus die wilde ik natuurlijk gaan proberen.

Tot slot kocht ik het boek Seven Deadly shadows ik zag die ergens in een lijstje voorbij komen en hij klonk heel erg tof!

Boxen:

Van de owlcrate kreeg ik mijn vervangende exemplaar van The Guinevere deception en daar hoor ik alleen maar goede verhalen over.

En in de owlcrate van deze maand zat Scavenge the stars en die lijkt me ook enorm tof!

Digitale boeken

Ik kocht er twee, nou ja eentje was eigenlijk pre-order van een tijdje geleden namelijk Red hot, het is het tweede deel in de  serie en ik vond deel 1 echt fantastisch!

Ik kocht ook Wolf gone wild van  dit boek is ook echt heel leuk, ik heb hem helaas nog niet uit kunnen lezen omdat ik met recensie boeken bezig ben.

 

Recensie boeken:

Hier heb ik wel een lijstje….

Als eerste natuurlijk heartland van Sarina Bowen

Ik kreeg ook The game changer van  dit boek was echt super tof en ik wil nu meer cozy mystery boeken lezen.

Ik kreeg ook Reaper’s blood een heerlijke paranormal romance.

So that got weird kreeg ik ook en was echt hilarisch

Ik ontving ook Teacher I’d love to date  daar moet ik nog aan beginnen.

A lovely obsession van Coralee June waar ik nu in aan het lezen ben en hij is zo goed!

Lessons in love

Unforgiven van Jay Crownoner

 

Welke boeken voegde jij toe aan je TBR deze maand?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 februari 2020 at 10:35

Ik hoop ook echt de boeken van de Witcher te gaan verzamelen! Moet ook haast wel met zo’n tof eerste seizoen van de serie 😀11 februari 2020 at 12:53

Ah wat een mooie cover van Scavenge the Stars *.*16 februari 2020 at 13:00

Die cover van The Book Worm Crush is zo leuk. Van Christine Feehan wil ik zelf ook nog steeds wat lezen. Er staat al een paperback klaar die ik een keer bij de kringloopwinkel tegenkwam maar dat is uiteraard geen eerste deel. Ik ben hier ondertussen trouwens bezig met een wenslijstje te maken met allerlei vervolgdelen vermits ik een wishlist moet hebben voor de Summer Book Swap. Zal vooral goed moeten opletten dat ik niets van dat lijstje koop terwijl ik in Londen rondsnuister.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

5 februari 2020

%d bloggers liken dit: