The Friday five: Boekenseries die je hoopt uit te lezen in 2020

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Het is alweer even geleden dat ik hier aan mee heb gedaan. Maar ja dit keer hebben we het over mijn favoriete kleur!  Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boekenseries die je hoopt uit te lezen in 2020

Laat ik maar beginnen met te bekennen dat ik heel erg slecht ben in het uitlezen van series….ik lees vaak goed tot het laatste deel dan haak ik niet zozeer af maar ik wil gewoon geen afscheid nemen! Maar goed ik hoop dat dit jaar toch eens verandering in te brengen en wel met de volgende series.

De eerste op mijn lijstje is de darker shade of magic serie….jaja ik weet het super slecht maar ik kan me er gewoon niet toe zetten om afscheid te nemen van de fantastische personages van deze serie.

Op twee staat de Lockwood & Co serie deze is ook echt fantastisch, ik vind ze heerlijk ik vlieg er doorheen maar ja dat afscheid he…..

Op nummer drie heb ik de Hades Hangmen serie een romance serie die hoewel er nog wel boeken komen toch al behoorlijk wat boeken bevat en ik wil ze dit jaar allemaal gelezen hebben nou tot zover ze uitgekomen zijn dan.

Op nummer 4 heb ik de Illuminae files het eerste deel was zo goed! Maar deel twee ben ik nog niet aan begonnen en deel drie moet ik zelfs nog aanschaffen…..

Tot slot op nummer vijf heb ik de The folk of the air serie, oké die is nog niet zo heel lang uit maar ik weet dat ik die dit jaar gewoon af moet maken!

Welke serie hoop jij dit jaar uit te lezen?

 

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious)

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

7 februari 2020 at 07:36

Oooh, de Shades of Magic reeks ben ik helemaal vergeten. 😱 Misschien moet ik er toch een Friday Six van maken want die wil ik ook heel graag uitlezen in 2020.7 februari 2020 at 17:04

De Illuminae Files zijn ZO GOED. Heb het eerste boek wel twee keer gelezen en had echt een book-hangover toen ik vorig jaar het derde deel uitlas.8 februari 2020 at 13:40

Op Instagram komt een readalong waarin we het laatste deel van A Darker Shade of Magic lezen, misschien de motivatie om hem uit te lezen! 🙂 Ik wil die serie namelijk ook dit jaar uitlezen. Mooi lijstje Annabel!11 februari 2020 at 14:52

Ik ben ook zó slecht in het uit lezen van series haha! Moet zelf nog steeds het laatste deel van de Lara Jean serie lezen. Plus ook nog de gehele Dark Artifices van Cassandra Clare!16 februari 2020 at 13:14

Het bijlezen van series lijkt wel een vicieuze cirkel te zijn. Dan ben ik een keertje bijgelezen in een reeks, verschijnt er vervolgens meteen weer een nieuw vervolgdeel of een spin-off serie. Of ik leer een nieuwe serie kennen die ik ook nog wil lezen maar nog niet in mijn kast heb staan. Ik ben er vrij zeker van dat het nog een hele poos gaat duren voor ik al die series heb bijgelezen. Maar De kleuren van licht heb ik ondertussen wel gelezen dus die trilogie heb ik al wel afgerond.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: