Recensie: A lovely obsession van Coralee June

Recensie: A lovely obsession van Coralee JuneA lovely Obsession by Coralee June
Series: Debt of Passion #1
on 10 februari 2020
Genres: Dark romance
Goodreads

My guardian angel is a devil in disguise.
He hates me. He protects me.

He watches me.

My stalker is obsessed with keeping me safe. He calls me his prettiest debt.

An assassin in the notorious Bullet gang, he uses his empire to control my life. Everything I know is a lie.

What started as a debt turned into something more. What started as regret turned into obsession.

Ambition is his muse and I am his conscience. Our past may bind us together, but his enemies will tear us apart.

My guardian angel is a devil in disguise.
He hates me. He protects me.

And I think I love him.

*A Lovely Obsession is a spin-off from the Bullets series. This is not a reverse harem but a completely new book with new characters in the bullet world.*

Also in this series: A lovely Confession

k heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Als ik de synopsis van dit boek lees weet ik niet meteen zeker of ik dit leuk ga vinden. Stalker romance klinkt niet echt als iets voor mij. Maar aan de andere kant ken ik het werk van deze auteur en dat zorgt ervoor dat ik toch wel erg benieuwd ben. Want kan zij ervoor zorgen dat ik ondanks mijn eerste aarzeling ik Hunter toch leuk ga vinden?

Mijn mening:

Oké het antwoord op bovenstaande vraag is: Ja! Want wat ik gehoopt had gebeurde eigenlijk ook in dit boek. Hoewel het omschreven wordt als een stalker romance is het niet zo zwart wit als je zou denken. De reden van de stalking is er eentje die je achteraf snapt. En dat klinkt misschien heel raar om zo te zeggen maar ik wil niet teveel verklappen van het verhaal. Het is een beetje niets is wat het lijkt.

Ik vond Hunter een heel tof personage! Hij kwam echt tot leven in dit boek en ondanks zijn beroep en het feit dat hij de stalker is, is hij heel erg likable. Dat klinkt heel raar maar het is wel zo, je krijgt stukje bij beetje mee wat er met hem gebeurt is en daardoor snap je sommige beslissingen die hij neemt, al blijven ander wel gewoon stom haha.

Ik kon wat moeilijker een connectie krijgen met Roe maar daarmee doet de auteur het wel weer heel goed want dat is ook wat zij doet. Afstand creëren tussen haar en de mensen om haar heen. Wat dat betreft was het moeilijk krijgen van een connectie met haar dus wel heel erg goed.

Wat ik tof vond in dit boek waren de gedichten in het boek, een van de dingen die Roe doet voor school is gedichten schrijven en die hebben ze mooi verwerkt in het verhaal. Ik heb zelf niet veel ervaring met poëzie maar lees wel af en toe een gedichtenbundel en vindt dat heel mooi.

Ik vond het ook mooi om te zien hoe beide personages een groei doormaakte in dit boek, hoe zij de wereld beleefde en dit ook op een bepaalde manier met elkaar deelde. Je kreeg wat achtergrond informatie van beide personages en dat vond ik ook wel heel fijn. Hierdoor snapte je ook een beetje beter waarom beslissingen werden gemaakt en waarom de relatie vorderde zoals deze dat deed. Het is een verhaal met een spannend element wat ik wel kan waarderen.

Mijn conclusie:

Ik vond het echt een heel tof boek! Zeker 5 sterren waard en na dat einde kan ik echt niet wachten om deel twee te lezen!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

12 februari 2020

%d bloggers liken dit: