WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik A lovely Obsession van Coralee June, dit was een ARC en het was echt een super tof boek! Mijn recensie van dit boek verschijnt vanmiddag.

Ook las ik Fourth Monkey uit, dit is een thriller in een serie en ik vond hem echt heel erg tof. Maar als je niet van gorigheid houd raad ik je niet aan om dit boek te lezen haha.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Library of the unwritten en wow wat is dit boek goed!!! Ik heb hem voorbij zien komen bij een groep en afgelopen vrijdag gekocht. Ik vind hem echt super tof en het zou zo maar eens één van mijn meest favoriete boeken van het jaar kunnen worden.

Ook lees ik Teacher I want to date, dit boek is een ARC voor een blogtour. Om eerlijk te zijn vind ik hem tot nu toe nog niet heel bijzonder en leg ik hem ook best snel weg eigenlijk. Maar wie weet wordt het nog beter!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik weet het nog niet helemaal zeker, ik moet echt even kijken waar mijn mood ligt nadat ik Library of the unwritten gelezen heb. Maar op mijn e-reader ga ik waarschijnlijk justified lezen een andere ARC.

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: