De week van een boekenworm

Deze week loopt mijn week van maar tot en met zaterdag, Zondag reis ik namelijk voor vier dagen naar Londen. Ja alweer, Londen is echt mijn stad, ik hou er van! Ik ga natuurlijk shoppen maar ik ga vooral voor de musical Dear Evan Hansen. Maar daar vertel ik dus volgende week meer over! Mijn afgelopen week was niet heel spannend, dus hij is waarschijnlijk wat kort.


Maandag:

Vandaag is gewoon een werkdag en eigenlijk is hij ook niet heel bijzonder. Ik lees wat als ik weer thuis ben en verder is het eigenlijk een beetje een saaie maandag haha.

Dinsdag:

Ik wordt wakker en ik weet al hoe laat het is…..het is tijd voor een migraine. Helaas betekend dit dat ik eigenlijk alles wat ik wilde doen gewoon weer van tafel kan vegen. Mijn vader is gelukkig zo lief dat hij Sanne meeneemt en ik duik mijn bed in en slaap de hele ochtend. Ik lunch en slaap nog even en dan zijn Sanne en Eline thuis want Lotte is spelen bij een vriendinnetje. Ik ga met Eline naar de zwemles aangezien mijn man Lotte ophaalt. Niet echt goed voor mijn migraine maar ja het is wat het is. Weer thuis doe ik het de rest van de avond lekker rustig aan.

Woensdag:

Vandaag werk ik, in plaats van vrijdag. Ik sta op met nog steeds een migraine maar de medicijnen lijken aan te slaan. Helaas blijkt dat die middag weer voorbij te zijn want dan komt de hoofdpijn weer terug. Als ik thuis ben ga ik meteen naar bed tot manlief Eline moet halen van een feestje. Het slapen helpt iets en ik kook het eten en kijk in de avond de film To all the boys I’ve loved before: P.S. I still love you. Daarna ga ik naar bed.

Donderdag:

Ook vandaag sta ik op met hoofdpijn, het is niet anders zo’n migraine aanval duurt meestal meerdere dagen. De medicijnen helpen wel dus ik ben druk in de ochtend. Ik ruim op, ik poets, ik doe de was en maak wat foto’s. Ik probeer ook wat te ontspannen maar ik merk dat dat niet goed lukt. Het voelt een beetje of ik stil heb gestaan tijdens mijn heftige migraine en daardoor alles in een korte tijd moet proppen. In de avond kijk ik film en blog ik wat en dan ga ik naar bed. Morgen mogen we ons pakketje van de Valentijn swap uitpakken!!!!

Vrijdag:

Ik begin de dag met het uitpakken van mijn valentijn swap pakket en ik heb echt een heel leuk pakket gehad. Als de meiden naar school zijn ga ik naar een vriendin. We zien elkaar eigenlijk te weinig en de tijd vliegt dan ook voorbij! Op de terugweg loop ik ook nog even binnen bij de boekhandel in Utrecht. Hun Harry Potter kelder is zo gaaf!!! Eenmaal thuis ga ik nog even met de meiden naar de speeltuin en na het eten koop ik een nieuwe koffer. In de avond doe ik verder eigenlijk heel weinig.

Zaterdag:

Vandaag begin ik met inpakken van mijn koffer en vervolgens ga ik naar de kapper. Dit was echt nodig! Daarna doen we nog wat boodschappen en plof ik moe op de bank. Ik ga met mijn moeder mee naar een wake voor een oud collega van mijn moeder wat ik wel echt heftig vind. En ik sluit de dag af met Wie is de mol? Morgen vertrek ik heerlijk naar Londen!!!


Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

22 februari 2020 at 20:34

Ik sta duidelijk weer behoorlijk achter met mijn Blogfeed want ondertussen zijn jullie weer terug thuis van Londen. 🙂 Dit jaar heb ik de Valentijnswap overgeslagen en ik merk dat ik nu nog meer uitkijk naar de Summer Swap. Ik heb ook echt dat samen aftellen en uitpakken gemist doordat je als niet deelnemer uiteraard ook niet in de Facebook-groep zit.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Unboxing: Baecrate Januari

18 februari 2020

%d bloggers liken dit: