Unboxing: Baecrate Januari

Jaja ik weet het, het is al bijna halverwege februari maar ik kreeg hem ook wat later binnen en een migraine gooide roet in mijn blogplanning. Maar ik heb dus de Baecrate besteld, het is eigenlijk hetzelfde idee las bijvoorbeeld de owlcrate, maar deze is gericht op volwassen romance boeken. Dus wat vond ik van de box? Lees nel verder en dan zul je erachter komen.

Ten eerste vind ik de box echt heel tof, het ziet eruit als een envelop en het geeft me gewoon een happy gevoel als ik hem open maak.

Dan hebben we ook in deze box een spoilerkaart, deze laat ik dus nog even liggen. Ik wil gewoon lekker zelf ontdekken wat er in zit.

Als eerste haal ik er een doosje uit waar deze toffe flask inzit. Nu moet ik bekennen dat ik niet drink, maar hij is wel leuk als prob haha. Hij is geïnspireerd op Beauty and the beast.

Ik kom ook deze roosjes tegen en in eerste instantie weet ik niet wat het is….maar de blaadjes zijn dus zeepjes. Hoe leuk is dat!

Een item dat ik al wist is dus dit tasje, misschien in eerste instantie niet meteen een tasje dat ik zou kopen. Maar hij is wel ideaal voor bijvoorbeeld concerten en super schattig.

Er zat ook deze notepad in, om je maand te organiseren. Nu doe ik dat eigenlijk nooit  maar ik vind hem wel heel leuk. Dus wie weet ga ik hem wel gebruiken.

Tot slot dit schattige wens kettinkje, ik vind hem echt heel leuk.

in de box zaten twee boeken, beide historical romance. Nu moet ik zeggen dat het een beetje uit mijn comfortzone is. Ik heb eigenlijk nog niet echt iets in dit genre gelezen maar ze lijken me wel heel tof. Beide boeken komen met character kaarten en op de achterkant staat een brief van de auteur. Ook zit er bij beide boeken een signed bookplate bij!

Al met al vind ik het een leuke box, het is een beetje wennen aangezien de goodies wat meer volwassen zijn dan ik gewend ben. Ik krijg ook de februari box, maar deze is helaas vertraagd omdat één van de goodies uit  china kwam, deze helaas zijn teruggestuurd en het nu dus een beetje vast zit.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

22 februari 2020 at 21:39

Op het eerste zicht heb ik het idee dat de Fairyloot, Illumicrate en Owl Crate me meer aanspreken dan deze box. Waarschijnlijk door de spulletjes die erbij zitten want die liggen me minder bij deze box.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

17 februari 2020

%d bloggers liken dit: