De week van een boekenworm

Wat een week! Heerlijk naar Londen geweest, maar ook gewerkt en heel veel true crime geluisterd! Dus kijk snel mee naar mijn week.

Zondag:

Vandaag vertrekken we naar Londen, ik vind riezen altijd best stressvol en aangezien de laatste paar keer met de trein naar londen niet helemaal vlekkeloos ging vond ik het wel spannend. Ik kan zeggen dat de reis gelukkig wel goed ging. We hadden 1 klein obstakel en dat is dat we bij het verkeerde hotel stonden….er waren twee hotels vlak bij elkaar met bijna dezelfde naam haha. Maar goed we zijn er gekomen. Het was een mooi  hotel en nadat we alles geod uitgezocht hadden ook niet te ver van de winkels vandaan. En niet te ver van het theater. We aten die avond in een heerlijk restaurant, waar je je eigen steak bakt maar ook kruid enzo en het is daar zo lekker! Op de terugweg naar de metro kwamen we langs het theater waar Dear Evan Hansen speelt en ik werd er zo intens blij van! Het duurde echt lang voor ik sliep maar inmiddels ben ik dat gewend.

Maandag: 

Dit is officieel dag 2 van Londen maar het voelt als dag 1, omdat je de eerste dag eigenlijk vooral aan het reizen bent. We gaan vandaag naar Greenwich market om een nieuwe tas te kopen. Klinkt misschien raar dat ik dat zo goed weet maar er zit daar een winkeltje dat Well Read company heet en ze hebben allemaal tassen, portemonnees en pouches geïnspireerd op boeken. Het is echt zo ontzettend tof! En ik koop daar dus ook mijn nieuwe tas en een nieuwe portemonnee.

Daarna gaan we naar een groot winkelcentrum genaamd Westfield, je kunt daar verdwalen zo groot is het. ik heb me voorgenomen dat ik dit jaar ook wat meer non-fictie boeken wil lezen en vandaag kocht ik twee boeken die me daarbij gaan helpen. We eten vandaag in het hotel en ik begin lekker aan een nieuw boek.

Dinsdag:

Vandaag is het dan zover: Dear Evan Hansen!!!! Ik heb er al een hele post over geschreven die vindt je HIER, maar ja we gaan eerst de kaartjes ophalen en dan een dag vol boek shoppen. Ik begin bij Cecil Court een straatje vol met boekwinkels, zowel nieuwe als tweedehands boeken en het is gewoon echt zo’n mooi straatje!!! Daarna gaan we door naar Foyles en na een detour naar de Disney store eindigen we bij Waterstones. Deze dag is gewoon echt perfect. We hebben ervoor gekozen om even langs het hotel te gaan om onze aankopen weg te brengen en daarna gaan we eerst wat eten en is het tijd voor Dear Evan Hansen. Het was echt fantastisch!!! En ik vond het zo jammer dat het voorbij was.

Woensdag:

Vandaag gaan we weer naar huis, we blijven zolang mogelijk in onze hotelkamer en vertrekken dan weer richting het station. Eigenlijk heb ik heel weinig over deze dag te melden. Het was een dag van reizen en meer deed ik niet eigenlijk. Ik was erg blij dat ik weer thuis was. We stopten nog even bij de friettent want helaas hadden we niet kunnen eten onderweg met de aansluitingen.

Donderdag: 

Helaas begin ik de dag met hoofdpijn, dat komt ook gewoon door het feit dat ik enorm vast geslapen heb. Ik had eigenlijk bedacht om van alles te gaan doen maar ik besloot eens wijs te zijn en te luisteren naar mijn lichaam. Ik heb het heel rustig aan gedaan vandaag, gewoon een beetje tv. gekeken, gelezen en zelfs even geslapen. Het heeft me erg goed gedaan om even over te geven aan het feit dat ik gewoon even bij moest komen en weer even moest opladen.

Vrijdag: 

Vandaag nog een dagje werken, het vroege opstaan blijft een ding hoor. Ik hou er gewoon niet van, ik ben gewoon geen ochtendmens. Maar goed ik ga aan het werk en als het klaar is ga ik weer naar huis, ik merk dat alle indrukken van Londen nog een beetje in mijn hoofd zitten. Dat ik nog even tijd nodig heb om dat allemaal lost te laten. Maar ook dat komt vast goed. In de middag geniet ik vooral van de meiden en in de avond gaan ze allemaal mee met opa en oma. Wat voor mij fijn is omdat ik dan morgen een beetje rustig op kan starten. Ik kijk een film en begin daarna aan Love is blind. Ik vind het wel een leuk programma en je kan je hersenen even uitzetten op dat moment.

Zaterdag:

ik slaap lekker uit en daarna is het weer lekker druk. We doen de boodschappen, lunchen en hadden een crisis situatie op het werk. Het loopt allemaal even anders dan we hadden gehoopt en ik merk dat ik het schakelen de laatste tijd een beetje lastig vind. Om weer terug te komen in mijn: Ik heb weekend vibe. maar in de avond kijk ik Wie is de mol? en Love is blind en ga daarna naar bed.

Zondag:

 Vandaag heb ik maar 1 missie: Relaxen en mijn boekenkast opruimen. Ik begin de ochtend met een migraine maar door het rustig aan te doen zakt hij gelukkig weg. Ik deel het opruimen van mijn boekenkast een beetje op tussen eten en af en toe een aflevering Love is blind in. Dat werkt wan zowel mijn hoofdpijn als mijn stress levels zijn een stuk minder. Ik luister onder het opruimen een true crime podcast en ik hou er echt zo enorm van. Ik ben ook ontzettend blij met mijn kast en hoe het er nu uitziet. In de avond kijk ik een beetje tv. blog ik een beetje en ga daarna naar bed. Als er iets is wat ik deze week geleerd heb is het dat ik meer naar mijn lichaam en hart moet luisteren! 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 februari 2020 at 09:44

Oh ooh, we gaan in mei naar de Greenwich Observatory dus dan zitten we dicht bij Greenwich market. Dat klinkt gevaarlijk. 🙂 Cecil Road ga ik ook eens opzoeken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dear Evan Hansen op West End

21 februari 2020

%d bloggers liken dit: