WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Unforgiven van Jay Crownover uit, mijn gevoelens over dit boek waren een beetje gemengd. Aan de ene kant heel leuk aan de andere kant vond ik hem soms wat langdradig. Aankomende vrijdag komt mijn recensie online.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik A lovely confession op mijn e-reader. Dit is het vervolg op A lovely obsession. ik ben er echt heel benieuwd naar!

Als fysiek boek lees ik

Fix her up van Tessa Bailey dit boek zat in mijn Valentijnsbox van de swap georganiseerd door Kwante in Wonderland. Ik hoor veel goede verhalen over de boeken van deze auteur dus ik ben benieuwd.

Wat ga ik hierna lezen?

Hierna ga ik op mijn e-reader in ieder geval beginnen aan Ryan’s bed voor de leesclub

Voor mijn fysieke boek weet ik het nog niet.

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: