Recensie: Brix ( A rebels Havoc ) van Brooke O’Brien

Recensie: Brix ( A rebels Havoc ) van Brooke O’BrienBrix by Brooke O'Brien
Series: A Rebels Havoc #1
Published by Author Brooke O'Brien LCC on 28 februari 2020
Genres: romance, Rockstar
Pages: 262
Goodreads

There’s a fine line between love and hate, and it’s about to be set on fire.

Brix Ward is a Grade A prick.
⠀⠀
He's arrogant, spoiled, and self-centered. As the lead singer of A Rebels Havoc, he's used to women falling over themselves for a chance to tame the wild bad boy.
⠀⠀
Except for me.
⠀⠀
I still remember the boy I grew up with. The one who went out of his way to make my life a living hell. I did my best to avoid him at all costs.
⠀⠀
Imagine my surprise when our parents announced they had eloped, then left me to live with my new stepbrother. Alone.
⠀⠀
Now, no matter what I do, there's no escaping him. He's always there, tempting me, provoking me. Every moment of every day. The more we're around each other, the more the heat between us begins to rise.
⠀⠀
If he thinks he can hurt me again, he’s dead wrong.
⠀⠀
I won’t let him be the one to destroy me, even if it breaks my heart.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De achterflap:

Het lezen van de beschrijving van dit boek geeft me meteen het gevoel dat ik dit boek wil lezen. Ik ben dol op het lezen van romance boeken en rockstar romance is wel een van mijn favoriete genres. Daarbij is enemy’s to lovers echt mijn ding dus eigenlijk kan dit niet meer misgaan toch?

Mijn mening:

Ik moet eerlijk bekennen dat ik even in dit boek moest komen, ik moest even de tijd nemen om de personages te leren kennen en ze ook echt leuk te gaan vinden. Nou is het misschien niet meteen de bedoeling dat je Brix leuk gaat vinden maar geloof me uiteindelijk doe je dat wel!

Brix is echt je typische eikel, hij denkt zelf natuurlijk dat hij perfect is en elk meisje hem wel ziet staan. Is hij een heel vernieuwend personage? Nee dat niet maar in romance heb je vaak personages die op elkaar lijken. Wat ik belangrijk vind is dat het personage in het verhaal past en dat is zeker zo.

Ivy vond ik al snel leuk, ze is een beetje rebels en laat niet over zich heenlopen en in een romance boek is dat wel wat ik zoek in een vrouwelijk personage.

De chemie tussen Brix en Ivy is echt vanaf de eerste ontmoeting al duidelijk, maar het bekvechten heen en weer in combinatie met die spanning is wat dit boek zo tof maakt. Natuurlijk zit er ook in dit boek achtergrondverhaal, vooral voor Brix en ik denk dat dat ook het belangrijkste is. Je leert hem hierdoor te begrijpen en om hem te waarderen heb je dat eigenlijk wel een beetje nodig.

Ik ben heel benieuwd of de personages rondom hen ook nog een boek krijgen want ik ben erg nieuwsgierig naar ze al zie je ze niet heel vaak voorbij komen in dit boek. De momenten dat ze er zijn, zijn ze er ook echt en heb je ook echt het gevoel dat ze een belangrijk onderdeel van het verhaal zijn.

Mijn conclusie:

Al met al weer een heerlijk liefdesverhaal, waarbij ik ook echt hardop heb gelachen over de opmerkingen die over een weer gemaakt werden. Het is een boek dat je raakt maar je ook blij maakt en dat is precies de mix die ik tof vind.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

26 februari 2020

%d bloggers liken dit: