Recensie: Unforgiven( Loveless, Texas #2 ) van Jay Crownover

Recensie: Unforgiven( Loveless, Texas #2 ) van Jay CrownoverUnforgiven by Jay Crownover
Series: Loveless, Texas #2
Published by Forever on 25 februari 2020
Genres: romance, western, Suspense
Pages: 432
Format: e-book
Goodreads

From the New York Times bestselling author of the Marked Men series comes an irresistible and suspenseful romance between a tough Texas Ranger and his first love--a woman in danger who insists she doesn't need his protection.
Hill Gamble is a model lawman: cool and collected, with a confident swagger to boot. Too bad all that Texas charm hasn't gotten him anywhere in his personal life, especially since the only girl he ever loved has always been off-limits. But then Hill is assigned to investigate her father's mysterious death, and he's forced back to the town--and the woman--he left behind.
When Hill left Loveless, he broke Kody Lawton's already battered heart. And now that he's working on her father's case, avoiding him is impossible. She can handle Hill and her unwanted feelings--until he puts his life on the line to protect her. Suddenly, Kody realizes that Hill could be taken away from her...for good.

Includes the bonus novella Cowboy to the Rescue by A.J. Pine!

Also in this series: Justified

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De achterflap:

Dit is het tweede deel in een serie dus alleen al daarom wilde ik hem graag lezen. Verder spreekt vooral het Texas ranger gedeelte van het verhaal me echt aan. Ik vind dit een perfecte combinatie van de crime series die ik graag kijk en een romance verhaal.

Mijn mening:

ik ga een beetje heen en weer wat dit boek betreft. Ik vind het verhaal naar de moord echt super tof en die stukken verslond ik dan ook. Maar de romance pakte me helaas minder.

Door de achtergrond van de personages dacht ik dat ik het boek ook best heftig zou gaan vinden en ook de romance een favoriet zou worden. Maar ik merkte dat ik heel moeilijk een connectie kon krijgen met de personages.

Ik vond Hill niet een bijzonder leuk personage om over te lezen. Voor mijn gevoel bleef hij een beetje oppervlakkig, je las wel iets over zijn verleden maar eigenlijk te weinig om zijn beweegredenen te snappen.

Hetzelfde geld eigenlijk voor Kody, nu weet je al iets meer over haar omdat ze de zus is van de hoofdpersoon uit boek 1 van deze serie. Maar verder is het voor mij net te weinig om echt een connectie met haar te voelen en dat vond ik erg jammer.

De romance spatte voor mijn gevoel ook niet echt uit het verhaal. Nou ja op sommige momenten wel, maar je voelde niet echt de spanning tussen de personages. Het leek niet echt opgebouwd, wat ergens logisch is omdat ze een verleden hebben maar aan de andere kant ook wel jammer is. Want juist dat opbouwen van de spanning zorgt ervoor dat je als lezer ook een beetje verliefd wordt op de personages.

ik vond het hele verhaal om de moord dus echt heel erg tof, maar de romance was helaas gewoon wat minder.

Mijn conclusie:

Een leuk boek in deze serie maar tot nu toe vind ik deel 1 wel leuker. Het is wel weer leuk om terug te zijn in Loveless Texas.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: