Recensie: A lovely obsession van Coralee June

Recensie: A lovely obsession van Coralee JuneA lovely Confession by Coralee June
Series: Debt of passion #2
on 29 februari 2020
Genres: Dark romance
Pages: 174
Format: e-book
Goodreads

Sometimes, I wondered if he was real.
Our time together was short, but it left a lasting impression on me.
I’m older now. Wiser, too.

Five years have passed, and I still can’t get him off my mind.
Hunter was cruel, angry, and protective.
I learned his secrets and he fled.

The day he left, I vowed to find him.
I guess now I have an obsession of my own:

Track down Hunter

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

mijn interesse is meteen gewekt, maar dat is ook niet zo gek aangezien dit een vervolgdeel is. Het is namelijk het slotdeel in de Debt of passion duology. Wat me vooral trekt is het feit dat dit verhaal zich vijf jaar later afspeelt. Want wat is er in de tussentijd gebeurd en gaat ze Hunter nu wel vinden?

Mijn mening:

Ik vond dit echt een perfectie afsluiting van deze duology, natuurlijk zou het tof zijn om meer over ze te lezen maar het verhaal voelde wel goed zo.

Je leest het verhaal vooral uit het oogpunt van Roe en ik vind haar echt een ontzettend tof personage. Ze heeft best een heftig verleden en ook in dit verhaal wordt deze weer een beetje verder ontrafelt. En geloof me er zitten een paar twists in die ik niet aan zag komen.

Wat Coralee heel goed doet is dat je nergens het gevoel hebt dat je echt een stalker romance leest. Ik dacht meteen aan een soort van You verhaal maar dat is hier dus echt niet. Dat had je bij deel 1 al en bij deel 2 wordt eigenlijk alleen nog maar eens bevestigd dat de reden van stalking heel anders in elkaar zit dan je verwacht. Ik vind niet eens dat er echt sprake is van stalken.

Hoewel ik nog niet de gehele Bullets trilogie heb gelezen was het wel leuk om ook daar wat personages van terug te zien. Het is echter niet nodig om deze boeken gelezen te hebben om dit verhaal te kunnen volgen. Wat ik vooral heel fijn vind aan een romance boek als deze is dat er ook echt spanning in het verhaal zit. Waar je vaak in een normale roman ziet dat het verhaal een beetje voortkabbelt is dat in dit boek echt niet het geval. Er zijn namelijk echt momenten dat je op het puntje van je stoel zit.

Hoewel ik verwacht had dat het misschien wel lastig zou zijn om die vijf jaar te overbruggen viel dat eigenlijk heel erg mee. Ik zat er namelijk echt heel snel weer in. Het was heerlijk om oude bekende te zien maar ook de nieuwe personages vond ik erg tof. Wat ik ook heel fijn vind is dat je zag dat Roe ook wel vriendschappen aangaat met andere vrouwen. Vaak zijn er al vriendschappen of zijn ze vijanden van elkaar en dat is erg jammer. Het is goed om gezonde relaties van vrouwen onder elkaar te zien.

Mijn conclusie:

Echt een perfect einde van deze duologie en ik kan gewoon niet wachten om te zien wat deze auteur nog meer gaat schrijven!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 maart 2020 at 14:55

Klinkt veelbelovend! Ik ga denk ik maar eens op zoek naar het eerste deel.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

4 maart 2020

%d bloggers liken dit: