WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik op mijn e-reader A lovely confession uitgelezen, de recensie daarvan verscheen gisteren op mijn blog.

Als fysiek boek las ik als laatste Stay sexy and don’t get murdered, dit is een memoire van de makers van de podcast My favorite murder. Ik vond het echt een heel tof boek dat je echt aan het denken zet.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Serpent & Dove voor de Leesbeestenleesclub, ik ben nog niet zo heel ver dus ik kan er nog niet zoveel over zeggen haha.

Op mijn e-reader lees ik voor mijn andere leesclub het boek Ryan’s bed, hier ben ik al wat verder in maar ik moet eerlijk bekennen dat ik hem tot nu toe nog niet heel erg goed vind. Ik ben een beetje in een tweestrijd over het boek.

Wat ga ik hierna lezen?

Hierna ga ik op mijn e-reader Unrequited van Julia Wolf lezen, deze is weer voor een blogtour dus ik ben benieuwd.

Fysiek weet ik het nog niet heel goed, ik ga of lekker een cozy mystery lezen of misschien wel een true crime boek. Even kijken waar ik zin in heb.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 maart 2020 at 15:51

Stay sexy klinkt wel heel interessant! Ga het eens opzoeken!4 maart 2020 at 15:51

Ik heb Kitty Confidential net uit en hij is zo leuk 😁 Schijnbaar heb ik toch een dingetje met pratende katten met een cattitude 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: