Owlcrate unboxing februari 2020: A power within

Ik kreeg eigenlijk al een week geleden de owlcrate binnen maar ik had helaas nog geen tijd om een unboxing post te maken. Het thema deze maand was A power within en ik wist al welk boek er in zou zitten. Maar wat vond ik van de rest van de box? Kijk snel mee!

 

In deze box natuurlijk ook een spoiler kaartje, die ik snel aan de kant leg.

Daarna vind ik een toffe metal bookmark, die ook nog eens functioneert als een liniaal. Hij is geïnspireerd op Trutwitch.

Vervolgens een multifunctioneel doekje om je telefoonscherm of bijvoorbeeld je bril mee schoon te maken. Deze is geïnspireerd op The wicked saints. Super handig voor iemand met een bril!

Een setje speelkaarten zitten er ook in deze box, ze zijn geïnspireerd op Throne of glass. Ik vind het heel tof om deze verschillende speelkaarten te verzamelen.

Er zit ook een sleutelhanger in de box, geïnspireerd op de Magicians.

En wat ik zelf het tofste item vind, een Bento box. Een broodtrommel met vakjes waar je naast je boterhammen ook andere lekkere snacks in kan doen. Er zitten ook eetstokjes en een metalen rietje bij. De tekens op de deksel staan voor: Owlcrate. het is geschreven in Scadrial’s steel alfabet. Echt heel erg tof en ik ga hem zeker gebruiken.

Dan natuurlijk de pin deze is geïnspireerd op het boek van deze maand.

En het boekje behorende bij deze box met extra info over de auteur en items uit de box.

Tot slot dan het boek, dit is All the stars and teeth en ik moet eerlijk zeggen dat ik er heel erg benieuwd naar ben!

Dit boek is natuurlijk ook weer gesigneerd.

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Het thema van de volgende box is:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 maart 2020 at 10:15

Die Bento box is zo leuk! De laatste tijd kijk ik heel vaak naar een YouTube kanaal waar steeds Bento lunch boxen worden bereid (voor inspiratie en schuldgevoel omdat ik écht niet zo’n uitgebreide lunch trommels ga maken ?). Maar ik vind het zo leuk om te zien.7 maart 2020 at 16:53

De Bento Box is leuk omdat je die ook echt vaak gaat kunnen gebruiken. Maar ik vind de paarse Throne of Glass kaarten eigenlijk ook wel prachtig.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

4 maart 2020

%d bloggers liken dit: