Boek Haul Februari 2020

Ik heb echt weer veel te veel boeken gekocht deze maand, maar ik geef de schuld een beetje aan Londen want als ik daar ben kan ik toch niet naar huis gaan zonder boeken??? Nou ja ik voegde maar liefst 17 nieuwe fysieke boeken toe aan mijn TBR en dan reken ik nog niet eens de e-books mee….. Laten we snel gaan kijken welke boeken er nieuw zijn in mijn boekenkast.

Als eerste het Owlcrate boek, dit is All the starts and teethe van Adalyn Grace

Dan mijn Haul van Londen….

Ik kocht de Paperback van Dear Evan hansen maar deze heb ik doorgegeven, samen met een aantal andere meiden geven wel boeken door die we dan lezen en waar we aantekeningen in maken. Ik vind het zo spannend om te gaan schrijven in een boek!

Ik kocht ook een aantal non-fictie boeken, namellijk:

Great Goddesses van Nikita Gill, dit boek lijkt me echt heel erg tof. Maar is ook één van de doorgeefboeken geloof ik dus ik zal mijn eigen exemplaar niet meteen lezen. Het zijn verhalen en gedichten over Godinnen en ik heb gehoord dat hij echt heel mooi is.

Ook kocht ik Stay Sexy and don’t get murdered, deze is geschreven door de dames van de My favorite murder podcast. Ik heb hem al gelezen en vond hem heel erg tof!

Behalve een hele toffe tas kocht ik ook nog een boek in diezelfde winkel, namelijk Jane Austens guide to modern life’s dilemmas. Erg benieuwd naar dit boek. Ik las er al wat kleine dingen in en die waren erg leuk.

Als laatste non-fictie boek kocht ik The five: the untold lives of the women killed by Jack the Ripper. Ik ben gewoon benieuwd naar hun leven, buitenom het feit dat ze zijn slachtoffers waren.

De andere boeken die ik kocht in Londen waren:

The wrong side of Kai van   ik heb deze eigenlijk meegenomen omdat hij bij de buy one get one for half price lag haha. Maar hij lijkt me wel heel tof.

In diezelfde actie kocht ik ook Diary of a confused feminist, dit boek stond op mijn lijstje dus ik ben benieuwd!

Everyday Angel van V.E. Schwab moest ik natuurlijk wel kopen, ik hou van V.E. Schwab!

Van mijn moeder kreeg ik het boek Miss Austen over één van de zussen van Jane Austen. Het boek is ook nog eens gesigneerd dus super tof.

Ik kocht ook deel twee en drie van Hearstopper!! Daar ga ik ook snel eens induiken en ze zijn ook nog eens beide gesigneerd.

Tot slot kocht ik zelf nog The mercies van  dit boek is ook gesigneerd en een special Waterstones editie. Ik ben er echt super benieuwd naar.

Voor de leesclub kocht ik het boek Serpent & Dove van Shelby Mahurin. Ik ben er niet in begonnen als ik dit artikel schrijf dus ik kan er helaas nog niet zoveel over zeggen maar wat ik tot nu toe gelezen heb is echt heel erg gaaf!

Een ander boek dat hoog op mijn lijstje stond was Library of the unwritten van  , dit boek heb ik inmiddels ook al gelezen en wow het is echt heel erg goed!! Ik kan niet wachten op deel 2.

Een boek dat ik heel graag wil lezen is het F*ck it dieet van  , ik ben zelf een beetje bezig met intuïtief eten en ik denk dat dit boek mij daar heel erg bij kan helpen.

Ik deed ook weer mee aan de valentijnsswap van Kwante in wonderland en daar ontving ik twee boeken in. Als eerste Fix her up van  , het schijnt dat de boeken van deze auteur echt heel leuk zijn dus ik ben benieuwd.

Ook kreeg ik How to hack a heartbreak van  , dit boek sprak me gewoon meteen aan. Dus ik ben benieuwd hoe hij is.

Dan kreeg ik nog een aantal ARC’s op mijn kindle namelijk:

Unrequited van  Julia Wolf

A lovely Confession van Coralee June

The sinner van Kelsey Clayton

Ryans Bed van Tijan

Great and precious things van Rebecca Yarros

Ik schafte ook een aantal gratis Cosy myseteries aan namelijk:

 

Peppermint in Peril van Joy Avon

Spooky Business van Addison Creek

Soulmated van Diane Darcy

Pancakes & Poison van Ami Diane

En als laatste Calico Confusion van Katherine Hayton.

Dat was mijn Haul hij is echt mega gewoon!!! Welk boek(en) lijken jouw het leukste.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 maart 2020 at 22:53

Oooh, ik ga meteen op zoek naar die cozy mysteries. Ik begin echt verslaafd te raken aan dat genre ?7 maart 2020 at 16:58

Wat een heerlijke Bookhaul-post. De voorbije maand kocht ik geen boeken. Nu ja, ik bestelde er maar die zijn (nog steeds!) niet toegekomen dus die tel ik nog niet mee. Deze week kocht ik twee tweedehandse paperbacks van Jill Shalvis bij de kringwinkel maar verder wist ik me nog steeds in te houden. Ik vermoed immers dat ik me een ‘beetje’ ga laten gaan wanneer ik eindelijk opnieuw in Londen kom.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: