Recensie: Ryans bed van Tijan

Recensie: Ryans bed van TijanRyans Bed by Tijan
Published by Tinteling romance Genres: romance
Pages: 250
Goodreads
two-half-stars

I crawled into Ryan Jensen’s bed that first night by accident.

I barely knew him. I thought it was his sister’s bed—her room. It took seconds to realize my error, and I should've left...

I didn’t.
I didn’t jump out.
I didn’t get embarrassed.
I relaxed.
And that night, in that moment, it was the only thing I craved.

I asked to stay. He let me, and I slept.

The truth? I never wanted to leave his bed. If I could've stayed forever, I would have.
He became my sanctuary.

Because—four hours earlier—my twin sister killed herself.

k heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De achterflap:

Ik moet eerlijk bekennen toen ik dit las was ik meteen nieuwsgierig. Je wil weten wat er achter dit verhaal zit, waarom kruipt ze in zijn bed? Wat maakt zijn bed zo bijzonder? Allemaal vragen die bij me op kwamen op het moment dat ik de tekst las. Ik heb overigens de Nederlandse uitgave van dit boek gelezen maar deze stond helaas niet op Goodreads.

Mijn mening:

Helaas was dit niet mijn boek, ik las het voor onze eerste romance leesclub en ik merkte dat ik echt moeite moest doen om dit boek te lezen. Het verhaal trok me niet en de hoofdpersoon vond ik dus helemaal niet fijn. Ik vond haar vooral irritant. Ze vormde nergens echt een eigen mening over en je kijkt nergens echt een kijkje in haar hoofd. Het blijft allemaal erg oppervlakkig. Dat vond ik echt jammer zeker voor een boek met zo’n heftig onderwerp als dit.

Ik vond het dus allemaal erg vlak, ik kreeg op geen enkel moment echt een connectie met hoofdpersoon uit het boek. Ze leek geen eigen mening te hebben en als ze al iets deed kwam het door een initiatief van iemand anders. Ik denk dat het heel belangrijk is om ook de gevoelens van een personage goed uit de verf te laten komen en dat gebeurt in dit boek eigenlijk echt niet.

De personages om haar heen vond ik ook niet heel interessant, ook zij blijven erg oppervlakkig en dat vind ik echt heel erg jammer. Ze lijken random op te duiken en hebben totaal geen invloed op het verhaal.

Mijn conclusie:

Dit boek voelde heel 1 dimensionaal, de personages komen niet uit de verf en het verhaal blijft erg vlak. Dit is niet mijn eerste Tijan boek en ik moet zeggen dat ik na het lezen van dit boek niet echt de behoefte voel om er meer van deze auteur op te pakken.

Triggerwarning: Zelfmoord

two-half-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

10 maart 2020 at 21:24

Wat jammer dat het zo vlak en oppervlakkig blijft. Ik kan daar helemaal niet goed tegen. Ik vind het knap dat je het alsnog uit hebt gelezen dan 😅Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: