WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Serpent & Dove van Shelby Mahurin, dit was het leesclub boek van maart en jongens wat ben ik blij dat we dit boek gekozen hebben! Ik vind hem echt so super tof!!! Ik heb hem echt verslonden en zit nu met smart te wachten op het tweede deel.

Wat lees ik nu?

Ik ben gisteren begonnen aan het boek My dark Vanessa, ik kan er nog niet heel veel over zeggen behalve dat ik denk dat het echt een pittig boek gaat worden!

Op mijn e-reader lees ik Unrequited van Julia Wolf, en ik moet zeggen dat ik dit boek ook echt heel erg tof vind! Wat ik vooral heel tof vind is dat deze auteur er niet bang voor is om een dik meisje als hoofdpersoon te kiezen. En dat dit ook gewoon benoemd wordt in het boek. Ook fijn dat het eens niet draait om het feit dat ze moet afvallen maar gewoon het feit dat ze een bad ass drummer is! Een heel tof boek dus.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik doe mee met een boekenswap waar we met zijn alleen boeken doorgeven die ons dierbaar zijn en ander leest het dan en zet er notities in. Het eerste boek dat ik mag lezen is Twilight. Dus ik denk dat ik daar maar eens aan ga beginnen.

Op mijn e-reader ga ik beginnen aan The sinner van Kelsey Clayton, voor een blogtour.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 maart 2020 at 09:14

Oooh, dat boek van Julia Wolf ga ik denk ik ook maar eens opzoeken. Die klinkt wel heel erg goed.11 maart 2020 at 10:47

Ik heb stiekem wel zin in al die klassiekers die we hebben uitgezocht voor de swap.. haha! Ik baal wel dat Heks & Jager niet helemaal mijn ding bleek… misschien moet ik hem herlezen als ik meer concentratie heb.11 maart 2020 at 18:52

Serpent & Dove wil ik zeker nog een keer lezen. Hij klinkt echt super interessant. Ik ben op het moment De Kaart der Dagen aan het lezen van Ransom Riggs. Ik ben heel blij met deze nieuwe serie. Daarnaast lees ik nog wat verhalen van H.P. Lovecraft voor een boekenclub. Pfff dat is ook een ervaring.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: