Book Blogger hop

Ik doe hier niet zo heel vaak aan mee maar ik vind het wel leuk om zo af en toe eens een vraag te beantwoorden. De book blogger hop wordt georganiseerd door Coffeeaddictwriter je krijgt een week de tijd om een vraag te beantwoorden en je mag elke dag die week posten. Deze week is het de vraag:

Other than book reviews, what do you feature on your blog?

Behalve boeken heb ik nog een hele hoop andere dingen op mijn blog natuurlijk. Ik heb elke week drie vaste topics een soort van dagboek van de week ervoor, WWW Wednesday waar ik elke week lees wat ik pas gelezen heb, wat ik aan het lezen ben en wat ik daarna ga lezen en tot slot de Friday Five waar ik elke week een top 5 over een bepaald onderwerp deel. Daarnaast vind ik het soms wel eens lastig om andere artikelen te schrijven. Maar ik schrijf ook over body positivity omdat dit iets is wat me echt heel dicht aan mijn hart ligt. Verder probeer ik artikelen over boek te schrijven, hoe kies je een boek, wat te doen bij een leesdip, enz.

Aan de andere bloggers die dit lezen, waar bloggen jullie nog meer over?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 maart 2020 at 15:07

Hé wat leuk die book blogger hop, die kende ik nog niet 🙂

En om natuurlijk jouw vraag te beantwoorden: ik blog over boeken lezen, maar ook over boeken schrijven. Ik doe dat namelijk allebei! Ook vind je op mijn website af en toe blogs over (de muziek van) The Beatles, want dit is onlosmakelijk verbonden met Het magische verhaal van de Verteller (dat boek wat ik dus schreef). En oja, laatst poste ik mijn eerste korte verhaal – dat vind ik (vreemd genoeg) eng, maar dat wil ik wel vaker gaan doen.23 maart 2020 at 14:06

Naast boekenrecensies maak ik ook veel lijstjes: TBR-lijstjes, aanbevelingen en wrap ups. Soms schrijf ik tip- of discussie artikelen. Ik wil ook graag meer gaan schrijven over own voices auteurs, maar daar begin ik pas net mee.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

18 maart 2020

%d bloggers liken dit: