WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik las als laatste The sinner van Kelsey Clayton uit, een boek waar ik heel benieuwd naar was maar die uiteindelijk toch een beetje tegen bleek te vallen. Erg jammer natuurlijk, maar dat heb je soms.

Wat lees ik nu?

Nou ja lezen is een groot woord want met de situatie nu lees ik heel weinig, ik merk dat ik erg overprikkeld raak door al het nieuws en dat zorgt er weer voor dat ik minder lees. Maar ik heb Feed van Mira Grant opgepakt, als we het dan toch over ondergewaardeerde boeken hebben is dit er eentje, nou ja serie eigenlijk want er volgen nog twee boeken. Het past stiekem een beetje bij dit moment, maar in 2014 hebben ze een medicijn uitgevonden waardoor je nooit meer ziek wordt, prachtig toch? Het jammere is alleen dat het een ander virus in je lijf brengt waardoor je na je dood weer opstaat als een zombie…..Fast forward is er een nieuwe presidentsverkiezing, de zombies wandelen ook nog steeds rond en drie bloggers mogen mee met om verslag te doen van de verkiezingscampagne van één van de kandidaten. Dit boek heb ik al eens gelezen en vond hem toen super tof maar niet verder gegaan met de serie. Dus nu begin ik weer opnieuw en ik weet ook meteen weer waarom ik het zo’n gaaf boek vind.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt geen idee! Het wordt kiezen tussen Twilight of Undercover bromance.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 maart 2020 at 12:26

Ik ben nu Wayward Son van Rainbow Rowell aan het lezen. Wel heel traag vergeleken met anders, want ik ben ook erg overprikkeld de laatste tijd. 😔19 maart 2020 at 08:39

Ik lees nu eentje die geheim is voor de thriller jury. Van Hebban! Hierna heb ik een hele lijst die ik nog wil lezen. Ik denk dat ik daarna Hannelore ga lezen daar ben ik erg benieuwd naar    annabel
    19 maart 2020 at 11:38

    Wat tof dat je een boek mag lezen voor de Thriller jury, een goede thriller op zijn tijd is echt heel tof. Ik herken de lange leeslijst wel ja haha. Zoveel ongelezen boeken nog.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Book Blogger hop

17 maart 2020

%d bloggers liken dit: