WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb eigenlijk helemaal niks uitgelezen, lezen gaat echt heel erg slecht en ik probeer het telkens wel weer maar het lukt me gewoon heel erg slecht.

Wat lees ik nu?

Ik lees nu fysiek Undercover Bromance, dit is het vervolg op The bromance bookclub. Als ik dit bericht schrijf ben ik er nog niet echt in begonnen en kan ik er dus nog niet veel over zeggen. Het eerste deel vond ik echt fantastisch, dus ik heb wel hoge verwachtingen van dit tweede deel.

Op mijn e-reader lees ik Wrong, voor mijn eigen romance bookclub. Ik ben er pas in begonnen maar het is echt al wel heel spanned. Het is een dark romance dus dat is ook wel meteen één van mijn favoriete genres.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga hier nog geen uitspraken over doen, voor een reizende boekenclub moet ik nog steeds Twilight lezen en ik hoop dat dit me snel gaat lukken.

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: