WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Wrong uit van LP Lovell en  , dit is een dark romance en ik hou echt van dark romance. Het fijne aan dit genre is dat er vaak ook een spannend verhaal inzit. Waardoor je niet alleen leest voor de romance maar ook voor het verhaal.

Wat lees ik nu?

Ik lees nog steeds Undercover Bromance, niet omdat ik hem niet leuk vind maar gewoon omdat ik niet echt aan lezen toe kom.

Ik ben ook begonnen aan Twilight, deze lees ik voor een doorgeef leesclub waarbij we ook echt in de boeken schrijven.

Op mijn e-reader lees ik een ARC van Her perfect ten.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga op mijn e-reader waarschijnlijk fake it till u make it lezen

En fysiek ga ik denk ik beginnen aan een boek van de O.W.L.s read-a-thon maar ik weet nog niet welke.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Mirte
1 april 2020 at 08:05

Go Twilight! Go Twilight! Go Twilight!3 april 2020 at 11:28

Misschien moet ik die Bromance boeken toch maar eens op mijn wishlist zetten want ik kan momenteel wel wat ontspannende en grappige boeken gebruiken. Jammer dat mijn bestelling AwesomeBooks boeken vermist is want daar zaten enkele super ontspannende boeken bij.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: