Mijn leven in boeken tag

Ik ben hiervoor getagd door Marielle van Duntax, ik heb al een hele tijd geen tag meer gedaan maar deze is wel echt heel erg leuk! Dus daar gaan we dan!

1. Zoek een boek voor elk van je initialen:

Oké deze is al meteen lekker lastig haha

A: A loveley Obsession van Coralee June, dit boek is echt zo ontzettend goed! Ik genoot echt van elke pagina.

K: Kill creek, dit boek was echt zo ongelooflijk goed en zo creepy. Het had echt een fantastische sfeer! Ik ben dan ook erg benieuwd naar andere boeken van deze auteur.

B: Bad bad blue bloods, deze serie was mijn eerste kennismaking met Bully romance en tja ik moet eerlijk bekennen dat ik de boeken echt fantastisch vind!

2. Als je je leven langs je boekenkast telt waar kom je dan uit?

Dan kom ik uit bij Red hot van Cat Johnson dit is het vervolg op Kissing books. Ik heb dit boek helaas nog niet gelezen maar ik hoop hem wel snel te kunnen lezen.

3. Kies een boek dat zich afspeelt in jouw stad of land.

Ik ga voor Verschijning van Joany de Vries, dit boek speelt zich af in Nederland, niet in mijn stad maar wel in de buurt haha. Het is een ghost story en ik hou daar echt ontzettend van. Ik vond dit boek dan ook echt heel erg goed!

4. Kies een boek dat staat voor een plek waar je nog eens naartoe wil.

Ik kies voor Kissing books, dit speelt zich af in een small town in Amerika en ik ben echt dol op Small town verhalen. Al denk ik dat het op een gegeven moment ook wel gaat irriteren dat iedereen alles van elkaar weet haha.

5. Kies een boek met jouw favoriete kleur

Ik kies voor Fix her up van Tessa Bailey, dit boek is namelijk paars en ik hou van paars! Ik ben heel benieuwd naar dit boek hij schijnt echt heel leuk te zijn.

6. Welk boek is je het meest bijgebleven

Pfff ik vind deze eigenlijk heel moeilijk, maar ik ga voor The last letter van Rebecca Yarros omdat ik nog nooit een boek heb gelezen dat me zo heen en weer geslingerd heeft in mijn emoties.

7. Met welk boek had je de meeste moeite?

Eigenlijk net als Marielle ga ik voor Lord of the rings, ik vond het echt heel lastig om door dit boek heen te komen. Vooral door de vele beschrijvingen in het boek. Hierdoor werd de vaart echt uit het verhaal gehaald.

8., Welk boek op je TBR lijst gaat je de meeste voeldoening geven als die die uitgelezen hebt?

Deze vind ik lastig, ik heb een O.W.L.s read a thon gemaakt, ik denk dat ik de meeste voldoening haal uit het lezen van The girl the sea gave back omdat ik het vorige boek van deze auteur zo fantastisch vond.

Ik ga niet iemand taggen maar als je deze tag ziet en denkt: Dit wil ik ook doen dan is dat natuurlijk super tof! Laat me weten in de comments of je hem invult en dan zorg ik natuurlijk dat ik ook naar jouw antwoorden kom kijken.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: