Firday Five: Boekbloggers die je in het zonnetje wil zetten

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Het is alweer even geleden dat ik hier aan mee heb gedaan. Maar ja dit keer hebben we het over mijn favoriete kleur!  Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boekbloggers die je in het zonnetje wil zetten.

Oké eerst wil ik even mijn oudste dochter in het zonnetje zetten want zij is vandaag jarig! Het is zo’n rare tijd om jarig te zijn.

Dan de boekbloggers die ik in het zonnetje wil zetten vandaag, ik moet zeggen dat ik de laatste tijd weinig blogs heb gelezen. Komt vooral door de hele situatie en gewoon minder tijd. Maar ik heb wel een aantal favorieten.

 1. Kwante van Kwante in wonderland, ik vind haar blog leuk, ik vind Kwante leuk en ik hoop gewoon dat ze nog heel lang blijft bloggen. Kwante is iemand die ik persoonlijk ken en ik weet ook hoeveel tijd en moeite ze in haar blog stopt.
 2. Op twee staat Joany van Craving pages, want buiten haar blogs over boeken leer ik ook veel van haar informatieve blogs over hoe je bijvoorbeeld effectief kan lezen voor een recensie, of mental health en lezen. Ik hou daar van omdat dit dingen zijn waar ik zelf ook mee worstel. Ze heeft ook een bloggers support groep en dat is echt heel erg fijn!
 3. Op drie zet ik Valtorious, hoewel ze misschien niet altijd heel actief is vind ik haar posts wel heel veel meerwaarde hebben. Ze schrijft mooie artikelen en de afwisseling met het recenseren van bijvoorbeeld albums vind ik ook echt heel erg tof.
 4. Op vier zet ik Zwartraafje, één van de weinige Belgische blogs die ik volg, van haar foto’s krijg ik negen van de tien keer honger en ze is ook nog eens ongelooflijk lief! Ik vind het heerlijk om haar blogs te lezen en we hebben vaak ook dezelfde mening over boeken.
 5. Op vijf zet ik Duntax van Marielle en Mel, ik vind hun blog vooral erg tof omdat ze veel boeken lezen die ik ook heel tof vind. Namelijk romance boeken. ik heb eigenlijk nog niet veel Nederlandse blogs gevonden die over romance schrijven

Welke boekblogger wil jij in het zonnetje zetten?

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )

Esmee ( leesmee )

Eline ( All the Feels )

Laurie ( Laurie’s bookshelf )

Anneke ( Een letter meer graag )

Lieke ( Make it personal )

Sarina ( Live the book life )

Angela ( Faeraphel )

Kiki ( De bookgeek )

Robin ( My thousand lives )

Anneke ( Verhaalverliefd )

An ( Boekenvirus )

Bianca ( Bookalicious Journey )

Monica ( My perfect book life )

Joany ( cravingpages )

Chelsey ( leesmeemetmij )

Fleur ( Fleur-talks )

Conny ( conniesboekies )

Rianne ( Lilred )

Dalinja ( LifeasDalinja )

Merel ( Hebban young adult club )

Maud ( Loveleyoffflower )

Paula ( Must Magazine )

Liana ( Sterrenregen )

Valerie ( Valtorious)

Samantha ( Bookish Villainy )

Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 april 2020 at 08:39

Oeh, je noemt allemaal bloggers die ik gewoon helemaal ben vergeten! Is ook echt gewoon moeilijk om alle bloggers te noemen die ik met veel plezier volg 🙂  annabel
  3 april 2020 at 12:59

  Het is ook heel moeilijk om ze allemaal te noemen! Maar in deze tijd is het ook weer heel tof om nieuwe bloggers te ontdekken!3 april 2020 at 12:38

Dankjewel voor het superlieve compliment Annabel! Ik werd er helemaal happy van. Hihi, die foto-updates waar je honger van krijgt worden precies een eigen handelsmerk hé.  annabel
  3 april 2020 at 12:57

  Haha ja die foto updates met eten zijn wel echt jouw handelsmerk haha. Ik vind gewoon echt dat je een heerlijke blog bent en je bent echt één van de liefste mensen die ik ken!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: