Boek haul: Maart 2020

Het is alweer even April maar ik wilde toch mijn aanwinsten van maart met jullie delen. Ik heb weer wat mooie boeken mogen toevoegen aan mijn TBR kijk je snel mee?

Als eerste het Owlcrate boek, dat is deze maand All the stars and teeth en ik denk dat dit boek echt precies in mijn straatje gaat passen!

Dan kocht ik ook twee cozy mysteries, als eerste Kitty Confidential eigenlijk kocht ik die voor een leesclub maar uiteindelijk heb ik die dus niet gelezen tijdens de leesclub. Ik heb hem pas daarna gelezen maar hij was echt heel erg leuk en ik ben benieuwd naar de rest van de boeken in deze serie.

Ook kocht ik Murder by the book, tja als het over boeken gaat en een cozy mystery is kan het niet misgaan toch?

Iets wat ik al heel lang tof vind is true crime, ik kijk graag documentaires en luister podcasts. Maar nu duik ik ook in de boeken. Ik kocht Chase darkness with me, over een journalist die besluit onopgeloste zaken op te gaan lossen.

En als tweede koos ik The stranger beside me, dit boek gaat over iemand die gewerkt heeft met Ted Bundy en daardoor helemaal in zijn zaak is gedoken. Het is een behoorlijk dik boek maar ik ben er erg benieuwd naar.

Tijdens het luisteren van de podcasts werd het boek The gift of fear meerdere malen aangeraden dus deze heb ik ook gekocht.

Ik denk niet dat het nog een verassing is dat ik erg fan ben van Dear Evan Hansen. Ze hebben  nu een klein boekje uitgebracht met de songtekst van You will be found en hier mooie artwork bij gemaakt. Het is een dun boekje maar wel echt heel erg mooi.

Een boek waar ik al lang naar uitkeek was Great and precious things van Rebecca Yarros en ja dan moet ik dit boek natuurlijk we toevoegen aan mijn boekenkast.

Een ander boek waar ik naar uitgekeken heb is Crescent city van Sarah J. Maas. Helaas ben ik er nog niet aan toe gekomen om hem te lezen. Iets met een leesdip in deze tijd. Maar ik ben er wel heel benieuwd naar.

Ook kwam het vervolg uit van The Bromance book club, Undercover Bromance en dat wordt vast ook weer een heerlijk boek.

Een andere fascinatie van mij is de maan en ik volg een Instagram cursus van Happinez hierover. Deze gaat over leven met de maanfases en de magie ervan. Er worden regelmatig videos gedeeld van de auteur van het boek Moonology dus deze wilde ik ook heel graag gaan lezen.

Dit was mijn Haul, welk boeken heb jij toegevoegd aan jouw TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Mirte
7 april 2020 at 07:53

Oeh, zo benieuwd naar Crescent City!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: