WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik uitlas was Kitty Confidential, dit boek is een cozy mystery en is het eerste boek dat ik in tijden uitlas. Maar goed het was een heerlijk boek waar je niet teveel bij hoeft na te denken en je lekker kan lezen.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Monstrous heart van  , dit boek is echt freaking goed jongens! Hele toffe world building, monsters en toffe personages.

Ook lees ik nog steeds Twilight, dit gaat gewoon even heel langzaam haha.

Op mijn e-reader lees ik een ARC van Prison Princess en tot nu toe vind ik die heel tof!

Wat ga ik hierna lezen?

Hierna ga ik een ander boek lezen voor de O.W.L’s read-a-thon en ik denk dat ik ga voor A heart so fierce and broken.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

8 april 2020 at 14:18

Ben erg benieuwd naar Monstrous Hearts. De synopsis ziet er idd erg gaaf uit. Benieuwd wat je van A Heart so Fierce and Broken gaat vinden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: