Recensie: Prison princes van Coralee June en Rebecca Royce

Recensie: Prison princes van Coralee June en Rebecca RoycePrison Princess by Coralee June, Rebecca Royce
on 13 april 2020
Genres: Paranormal, romance
Format: e-book
Goodreads

Imprisoned, tormented and forgotten...

I’ve never seen the outside of these four walls. I was born in Nightmare Penitentiary, and I’ll probably die here too.

Or so I thought.

When an assassin captures me, I realize I’m far more powerful than anyone knows. I’m a princess. A Druid. The last of my kind. I command the earth and the moon speaks to me. There is royal blood running through these veins.

Tasked with bringing me back to my family, my captor is stuck by my side. The more time we spend together, the more I learn about the birthright stolen from me and the enemy who stole it. And the longer I’m with my assassin, the more my heart softens.

I never imagined that a harsh, lonely man would bring help. I never thought that leaving Nightmare would put me on a much different path. A path full of hope. Of freedom. Of love. A path that leads to accepting my birthright, with an assassin by my side.

But the future is blurry. There are two roads. One leads to happiness—to love. The other leads to demise. And even I can’t see which one wins.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

De achterflap:

Als er een genre is dat ik al heel lang lees dan is het wel paranormal romance, ik hou er van het heeft romance waar ik van hou maar ook dat paranormale tintje! En dat maakt het boek vaak net iets spannender dan een gewone romance. Dus dit verhaal klinkt echt als iets wat in mijn straatje past.

Mijn mening:

Ik had wel echt gelijk, dit is echt mijn soort boek! Ik hou van de actie in het verhaal maar ook de romance die langzaam aan opbloeit tussen de personages. Dit soort verhalen zijn niet altijd even uniek, maar ik moet zeggen dat ik dit verhaal wel echt heel tof vond!

Het feit dat je niet als de prinses niet weet waarom ze vast zit vond ik in dit geval heel tof. Normaal vind ik dat heel irritant maar in dit geval werkte het goed. Het verhaal is ook goed genoeg uitgewerkt dat je meevoelt met de pesonages van het verhaal. Maar je merkt wel dat het boek niet heel dik is en er dus minder tijd is voor het uitwerken van personages en omgeving.

Als iemand die best veel fantasy leest merkte ik wel dat ik een beetje wereldopbouw miste, hoe ziet de wereld eruit waar ze in leven? Het is niet heel duidelijk en ik denk dat ik dat het enige minpuntje vind van dit boek. Het had van mij wel wat dikker mogen zijn zodat ook de wereld goed omschreven zou worden.

De romance in dit boek is steamy, ik hou er van maar je moet hier wel echt van houden.

Mijn conclusie:

Dit is een heerlijk boek, je vliegt er echt doorheen, het mist misschien een beetje de wereldopbouw maar in dit boek is het niet heel erg. Geniet van de rollercoaster en de romance

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

15 april 2020

%d bloggers liken dit: