SSS: Super 6 boeken die ik cadeau zou willen geven

Review super six saturday

Het is weer zaterdag, dus tijd voor een Super Six Saturday! Deze week top 6 boeken die ik cadeau zou willen geven. Ik vind het een hele leuke om in te vullen!

1. Harry Potter en de steen der wijzen: Tja het is Harry Potter maand dus stiekem mocht hij niet ontbreken toch? Maar ik vind dat iedereen kennis zou moeten maken met deze tovernaarsleerling.

2. De hongerspelen: Dit is naast Harry Potter mijn meest favoriete serie. Ik vind de boeken geweldig, ze zijn spannend en houden je tot de laatste pagina vast. Dus dat zou ik graag met mensen willen delen en dan hopen dat ze de boeken net zo goed vinden als ik haha.

3. Throne of Glass: Vanaf de eerste pagina hield dit boek me vast, ik vond het spannend, geweldig en ik  hou van een sterk vrouwelijk karakter in de boeken die ik lees. Ook het vervolg was super goed!

4. Eleanor & Park: Dit is een ontzettend lief, verdrietig, mooi boek. Het verhaal is er gewoon eentje die je gelezen moet hebben!

5. The glass house: Een vampier boek, maar niet zomaar een vampier boek. Het is een hele serie maar dit is het eerste boek in de serie. Het gaat over een stadje waar vampieren de baas zijn. Als je geluk hebt kom je onder de bescherming van één van hen te staan, zo niet dan ben je een prooi zodra de zon onder gaat. Echt een super gave serie!

6. Shiver: Ik weet dat niet iedereen dit boek goed vond maar ik vond het geweldig net als de rest van de serie. Dit boek heeft ervoor gezorgd dat ik fan werd van Maggie Stiefvater.

En welke boeken zou jij cadeau willen doen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: