De week van een boekenworm

Als deze post online komt is het bij ons meivakantie. Nou ja eigenlijk gewoon een week zoals alle andere weken de afgelopen tijd. Ik merk dat het voor iedereen wel echt pittig is op dit moment. De nieuwigheid is er nu wel echt af en de kinderen missen hun ritme enorm. Maar goed eens kijken hoe afgelopen week ging.

Maandag: 

Maandag was het tweede paasdag en mijn verjaardag. Ik denk terug aan die dag en ik kan echt niks noemenswaardig noemen wat het mijn verjaardag maakte. Dat klinkt heel negatief en misschien is het dat ook wel een beetje maar het is wat het is. Ik vier mijn verjaardag heel vaak niet, maar ik ga dan bijvoorbeeld een dagje naar Amsterdam, boekshoppen. Of iets anders waar ik blij van wordt. Nu zat ik thuis net als alle andere dagen van de week die ik niet werk. Ik heb met de meiden gespeeld, ben begonnen aan mijn Lego boekwinkel en heb een heel klein beetje gelezen.

Dinsdag:

Vandaag gewoon weer school, ik merk dat de kinderen daar ook steeds minder zin in hebben, zeker nu ze zo’n lang weekend hebben gehad. Maar toch doen ze het goed en voor we het weten zijn we klaar. Lotte wilde nog een tafel halen en hoewel ze hem goed op kan zeggen is door elkaar wel erg lastig. Dus we gaan nog even oefenen. De rest van de dag doen we niet zo heel veel, in de avond kijken we de tweede Harry Potter film en mogen de meiden dus wat later naar bed.

Woensdag:

Ik werk nu op woensdag dus vandaag ging de wekker extra vroeg, ik haat wekker jongens echt heel erg. Het lijkt ook altijd wel zo dat op het moment dat ik weet dat ik de volgende dag vroeg op moet staan ik die nacht amper slaap haha. De dag op het werk is lang, maar op zich gaat hij best snel voorbij. in de avond doe ik eigenlijk niet heel veel bijzonders

Donderdag:

 Ook vandaag beginnen we met school, de sommen zaten er goed in bij Lotte maar nu ze weer wat moeilijker worden zie ik dat ze het weer wat lastiger krijgt. Maar goed we zien wel hoe het verder gaat. Lotte sluit haar lesdag af met een videogesprek met de hele klas. Super leuk voor de kinderen natuurlijk. Ik maak vandaag mijn Lego boekwinkel af en verder doe ik weer niet zo heel veel. 

Vrijdag: 

Vandaag ga ik weer werken, niet heel lang maar het is ergens wel even fijn om uit huis te zijn. Eenmaal weer thuis ga ik met de kinderen even naar de speeltuin, even rond laten rennen. Ik merk dat ze dat heel fijn vinden. In de avond heb ik weer eens leesclub, online nu want we mogen niet samen komen maar het is wel heel leuk om iedereen weer even te zien. Daarna kijk ik nog een aflevering van Once upon a time en ga ik naar bed.

Zaterdag:

Ik voel me niet helemaal fit, maar ja het is wat het is. Ik sta op en doe mijn ding. Het is geen bijzondere dag, nou ja ik moet even naar de action voor iets belangrijks en daar staat een rij. Dat vind ik dan wel bijzonder want laten we eerlijk zijn ja de action is druk maar jeetje een rij om naar binnen te mogen? Dat heb ik nog niet meegemaakt. Ik zie sowieso dat het drukker is op straat. In de avond kijk ik weer once upon a time en ga daarna naar bed.

Zondag:

 Ik wordt weer niet helemaal fit wakker, is er toch een griepje op komst? Ik weet het niet. Ik doe het vandaag in ieder geval rustig aan. Een beetje bloggen, beetje tv. kijken en een beetje bezig met de meiden maar verder niet veel. Op naar een nieuwe week. 

Hoe was jouw week? 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 april 2020 at 13:24

Wil je geloven dat ik in mijn agenda zou moeten gaan kijken om te weten wat ik vorige week heb gedaan. Ik noteer alle klusjes die ik deed in mijn agenda omdat ik anders denk dat ik niets doe maar nu lijken alle dagen echt zo hard op elkaar dat ik soms moet gaan zien om te weten wat ik nu weer juist heb gedaan die ene dag. Of om te weten welke dag het is want dat is hier tegenwoordig ook echt een probleem. Super leuk dat je die Lego boekenwinkel hebt. Mijn broer stuurde me er een keer een foto van door omdat het hem iets voor mij leek én hij zag er inderdaad ontzettend tof uit.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: