Recensie: Fake it till you make it van Anne Harper

Recensie: Fake it till you make it van Anne HarperFake it till you make it by Anne Harper
on 20 april 2020
Genres: fake dating, small town romance
Pages: 350
Format: e-book
Goodreads
four-stars

Sloane De Carlo is going to have to move to Antarctica.

As if it wasn’t bad enough that she accidentally made her private blog very public, and all her innermost secrets and embarrassing moments are trending, now the entirety of the Internet is dying to know who her all-consuming, never-get-over-him crush “Guy” really is. She’s even got a literary agent dangling a book deal in front of her nose—but there’s a catch. She’ll have to get closure with “Guy” and give her story that pitch-perfect ending.

Too bad the real “Guy” is engaged to someone else. #Blessed

The only person in her teeny hometown of Arbor Bay who knows the truth is local bartender Brady Knox. And he’s not telling...for a price. He’ll pretend to be Sloane’s “Guy” if she’ll use her newfound Internet fame to bring more business to his struggling local bar. Brady’s always been a lone wolf, but there’s something about the pint-sized, supremely awkward, yet beautiful Sloane that charms him.

But keeping secrets in a small town like Arbor Bay isn’t easy. And Brady was never meant to be the guy for a pitch-perfect ending...

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Ik ben een sucker voor small town romance boeken en dit boek belooft Small town romance! Daarnaast merk ik dat ik de fake dating trope ook wel leuk vind als hij goed is gedaan. Dus ik ben erg benieuwd naar dit boek en hoe het verhaal gaat lopen.

Mijn mening:

Wat is dit een heerlijke boek! Ik heb echt genoten van elke pagina. Ik moest even wennen aan de personages, hoe ze zijn en hoe ze denken. Maar dat was bij dit boek eigenlijk best snel. Het mooie van Small town romance vind ik altijd dat je snel door hebt hoe de dynamiek is tussen de personages. Zij kennen elkaar al hun hele leven en jij als lezer hebt al snel het gevoel dat je hen ook kent. Ik heb me in ieder geval heerlijk vermaakt met alle small town perikelen.

De romance in dit boek is heerlijk, eigenlijk voel je als lezer al heel snel de spanning aan tussen de twee personages die zogenaamd daten maar ja nu moeten zij er zich nog aan toegeven natuurlijk. Ik vind de opbouw van  hun relatie echt heel tof, hoewel ze elkaar al wel kennen, weten ze eigenlijk best weinig van elkaar,

Maar langzaam aan leren ze elkaar beter kennen en zie je ook de romance opbloeien. Ik hou van boeken met een slow burn romance waar je de spanning voelt tussen de personages. Een romance die groeit heeft vaak zo’n tof einde en dit boek is daar geen uitzondering op.

De personages rondom de twee hoofdpersonen zijn ook erg leuk en geven het verhaal de kleur die het nodig heeft. Zij zorgen voor het small town gevoel en dat is precies waar ik op hoopte in dit boek.

Mijn conclusie:

Een heerlijke small town fake dating romance boek dat ik echt iedereen kan aanraden. Het zit vol humor, een goede romance en een hoop mooie momenten.

four-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: