Recnesie: A work in progress van Jackie Paxson

Recnesie: A work in progress van Jackie PaxsonA work in progress by Jackie Paxson
on 10 maart 2020
Genres: romance
Format: e-book
Goodreads

What can I say? I’m a work in progress.

I never planned on being 39 and still a virgin. Life got in the way and before I knew it I was almost 40 with a cherry that had yet to be popped. So, I pulled up my big girl panties and made a bucket list to accomplish before the big 4-0. Easy peasy, right?

It only took three bottles of wine, the internet, and a dating site to flip my world on its side. What came next would consist of part disaster and part greatest thing to ever happen to me.

My new life consisted of plenty of men and plenty of dates. None of those were with the one man I wanted more than anything. He was untouchable. With his heated looks and seductive voice, I was in trouble. My restraint, willpower, and a non-fraternization policy were the only things keeping us apart. None of it mattered to him. He was determined to have me and damn the consequences.

With men, awkward dates, a geriatric wedding, naughty needle-pointing, and a sexy as sin boss the last year of my thirties had the potential to be one I would never forget.

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Een bijna 40 jarige maagd, oké het kan hoor maar het klinkt een beetje vreemd als je een romance boek gaat lezen. En dat is ook precies wat mijn aandacht trok bij het lezen van de synopsis van dit boek. Het klinkt zo raar dat het wel een leuk boek moet zijn toch?

Mijn mening:

Ik heb zoveel gelachen tijdens het lezen van dit boek! Het is echt enorm grappig en goed geschreven. Alle dates die Teagan heeft zijn echt hilarisch en tegelijkertijd ook pijnlijk. Ik wist niet dat er zoveel rare mannen in de wereld waren. En misschien vond ik dat soms ook juist wel een beetje irritant wat ze gaat op een flink aantal dates en geen één ervan is normaal. Maar goed ze had dat ook nodig natuurlijk om bij degene te komen waarmee ze zou eindigen.

De dynamiek tussen Teagan en haar baas is echt heel fijn, hoewel hij meteen duidelijk maakt hoe hij zich voelt. Maar ik vind het ergens ook heel goed dat zij heel duidelijk aangeeft waarom het niet kan werken. Haar redenen daarachter zijn logisch en ik denk dat mijn reactie hetzelfde zou zijn.

Ik vond de oma en haar vriendinnen echt fantastisch! De groep vrouwen zorgde echt voor een hoop extra humor in dit boek maar op een goede manier. Het voelde niet raar hoe ze deden omdat ze ouder waren, het paste echt bij de personages.

Ik vond Teagan vaak wel wat naïef zeker voor iemand van die leeftijd, maar dat is misschien aan de andere kant ook haar charme? Maar ik merkte wel dat ik me daar soms een beetje aan ergerde.

Ik ga natuurlijk niet vertellen hoe het afloopt, of ze ontmaagd gaat worden, wie dat dan zou doen. Dat moet je maar lekker zelf gaan lezen. Maar geloof me dit boek is heerlijk en zeker in deze tijd kunnen we wel wat humor gebruiken.

Mijn conclusie:

Ik vond het echt een heel leuk boek en ik heb al lang niet meer zoveel gelachen. Dus ga dit boek lezen!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

22 april 2020

%d bloggers liken dit: