WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik A work in progress uit, een romantisch en komisch verhaal over een vrouw van bijna 40 met een bucketlist. Ik vond het echt een leuk boek en later vandaag verschijnt ook mijn recensie.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Girls save the world in this one, over een groep vriendinnen op een zombie conventie waar echte zombies blijken te zijn! Hij is echt fantastisch tot nu toe! Sterke vrouwelijke personages en mooie vriendschappen, ik wordt er echt heel blij van. En het naar een conventie gaan is een feest van herkenning!

Op mijn e-reader lees ik The saint, dit is een romance boek, ik merk dat ik een beetje moeite heb met romance boeken op dit moment. Ik heb er de laatste tijd zoveel gelezen, maar goed ook dit is een recensie exemplaar en tot nu toe best tof.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee, ik gok dat ik Rules for being a girl ga lezen.

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: