Recensie: The saint (Haven Grace Prep #1 ) van Kelsey Clayton

Recensie: The saint (Haven Grace Prep #1 ) van Kelsey ClaytonThe saint by Kelsey Clayton
Series: Haven grace prep #2
on 23 april 20220
Genres: Dark romance
Pages: 270
Goodreads

DELANEY

Cruel.
Heartless.
A mistake waiting to happen.

Knox Vaughn is the epitome of a bad boy.
He's trouble in a sexy-as-sin package.
I know it.
They know it.
Even he knows it.

But, it's like a moth to the flame.
I can't stay away—even though I'm going to get burned.
You know what they say,
The sinners are much more fun.
And this saint is changing the game.

KNOX

Sweet.
Innocent.
Valedictorian.

Delaney Callahan is perfect,
Too perfect for me.
Hell, she's too perfect for anyone.

She's an angel,
But with me, she's playing with the devil.
I'm the last thing a woman like her needs.
And yet, I can't keep my hands—and mouth off of her.
We're from two different worlds,
Worlds that can't possibly work.
I'd do anything for her,
But I can't be the SAINT she deserves.

Also in this series: The sinner

Ik heb een recensie exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie.

De eerste indruk:

Ik ben een beetje terughoudend, hoewel het boek heel erg tof klinkt vond ik het eerste deel een beetje tegenvallen. Ik vond het absoluut niet slecht maar het was ook niet helemaal wat ik er van verwacht had.

Mijn mening:

Ik vind dit boek echt heel veel beter dan het eerste boek in de serie. Ik denk dat het voor mij vooral de personages was waardoor ik dit boek leuker vond. De personages in dit boek hadden voor mijn gevoel een betere verhaallijn en eentje die ik enigszins kon begrijpen waar ik dat bij het eerste boek minder had.

Wat betreft book boyfriends is Knox wel echt mijn type, hij is echt een bad boy en ja daar heb ik altijd wel een zwak voor haha. Maar wat ik eigenlijk vaak nog wel toffer vind is dat onder dat bad boy uiterlijk en gedrag vaak iemand zit die ontzettend loyaal is naar vrienden en ze ook echt wil helpen. En dat is bij Knox niet anders!

Delayne is echt een braaf meisje in het begin en in eerste instantie had ik het idee dat ze naar Knox trok juist omdat ze een beetje van dat imago af wilde. Maar er is wel echt een klik tussen deze twee personages. Ze heeft geen: Ik ga de bad boy temmen insteek maar ze weet juist wel wat ze wil en gaat daar voor.

Het verhaal in dit boek is ook wel echt spannend moet ik zeggen, er zit een plottwist in die ik niet aan had zien komen en dat maakte dit boek alleen nog maar toffer. Het maakte voor mij ook wel weer duidelijk waarom ik zo van Dark Romanced hou. Ik hou van Romance, maar ik vind het nog toffer als er ook echt een goed en spannend verhaal in zit.

Mijn conclusie:

Na het lezen van dit deel ben ik erg benieuwd naar deel 3 van deze serie! Voor mij is dit weer zo’n boek dat je in laat zien waarom je een bepaald genre zo goed vind.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: