WWW Wednesday

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste las ik Girls save the world in this one uit en ik vond hem echt fantastisch! Ik vond het echt oprecht jammer dat hij al uit was en dat het geen serie is! Mijn recensie is gisteren op mijn blog verschenen.

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Aurora Rising van Jay Kristoff en Amy Kauffman, dit is een reread voor mij en dat allemaal omdat het tweede boek volgende week uitkomt! ( fingers crossed dat ik hem op release dag ontvang ). Ik vind het een heerlijk boek en ik merk ook dat ik langzaam aan een beetje het mooie van herlezen weer begin te zien.

Op mijn e-reader lees ik Splinters of you, een heel tof boek over een horrorauteur. Hij is tot nu toe echt heel goed!

 

Wat ga ik hierna lezen?

Beetje afhankelijk van hoe snel ik ben met Aurora rising, als deze op tijd uit is dan probeer ik tussendoor nog een andere boek te lezen maar anders ga ik Aurora Burning lezen natuurlijk!

 

Wat is jouw WWW?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: